Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 11:43
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

У категорії матеріалів: 764
Показано матеріалів: 721-730
Сторінки: « 1 2 ... 71 72 73 74 75 76 77 »

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

21.05.13.- голова РДА Сербін В.М. здійснив робочу поїздку на територію Розанівської сільради, де відвідав обєкти соціально – культурної сфери громади та провів зустріч з жителями громади. В ході зустрічі були надані розяснення  щодо  проекту  Концепції реформування місцевого самоврядуваня та територіальної організації  влади в Україні.

21.05.13. – відповідно до графіку , членами районної робочої групи  проведено  розяснення основних положень  проекту Концепції реформування  місцевого самоврядування в Україні на території.Баратівської  сільської  ради.

21.05.13. – заступник голови РДА Остапенко В.Я. взяла участь у регіональній нараді в м. Одесі з питань виконання соціальних ініціатив Президента України.

21.05.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В. здійснив виїзд по  загальносвітнім закладам району з метою підготовки закладів до опалювального сезону.

21.05.13. – проведено Єдиний день інформування населення на тему «Україна – ЄС : аспекти співпраці».Проведено у 42 трудових колективах , охоплено роботою 2200 осіб.

РДА | Переглядів: 447 | Додав: nbgrda | Дата: 24.05.2013 | Коментарі (0)

20.05.13.- голова РДА Сербін В.М. провів апаратну нараду, в ході якої були  розглянуті питання благоустрою населених пунктів,ремонту ФАПу у с. Новосілля;підготовка до нового опалювального сезону; проведення в загальноосвітніх закладах культури Свята останнього дзвоника;проведення якісного ФГ – обстеження; підготовка до проведення зовнішнього  незалежного оцінювання; організація роботи комісій по легалізації заробітної плати; виконання соціальних ініціатив Президента України в роботі із прийомними сімями ; проведення  кампанії з оздоровлення на території району.

20.05.13. – відповідно до графіку , членами районної робочої групи  проведено  розяснення основних положень  проекту Концепції реформування  місцевого самоврядування в Україні на території.Новомихайлівської сільської  ради.

20.05.13. – заступник голови РДА Остапенко В.Я. провела  нараду з питань підготовки  матеріалів Книги Памяті  району до друку.

20.05.13. – заступник голови РДА  Петраковський  М.В. відвідав ФАП у с. Нововсілля.

РДА | Переглядів: 490 | Додав: nbgrda | Дата: 24.05.2013 | Коментарі (0)

16.05.13.- голова РДА Сербін В.М.  взяв участь у розясненні проекту Концепції реформування  місцевого самоврядування та організації влади в Україні на території Шевченківської сільської ради.

16.05.13.- голова РДА Сербін В.М., голова райради Терзієва В.Г., заступник голови РДА Остапенко В.Я. відвідали  районний оздоровчий табір у с. Пелагеївка щодо  підготовки  приміщень до прийому дітей.

16.05.13. – відповідно до графіку , членами районної робочої групи  проведено  розяснення основних положень  проекту Концепції реформування  місцевого самоврядування в Україні на території Новоюріївської та Вільнозапорізької сільських рад.

16.05.13.- заступник голови РДА Остапенко В.Я. провела робочу нараду стосовно реалізації на території району нових соціальних ініціатив Президента України.

16.05.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В. взяв участь у нараді в облдержадміністрації з питань  ТЕБ та НС.

16.05.13. -  в центральній районній бібліотеці організовано тематичну виставку присвячену Дню Європи в Україні.

16.05.13. -  представниками районної політичної організації «Батьківщина» розповсюдено листівки у місті Новий Буг щодо прийняття участі у Всеукраїнській акції «Вставай ,Україно, за волю і справедливість!»

РДА | Переглядів: 492 | Додав: nbgrda | Дата: 21.05.2013 | Коментарі (0)

15.05.13.- голова РДА Сербін В.М.  взяв участь у роботі колегії облдержадміністрації.

15.05.13. – заступник голови РДА Остапенко В.Я. взяла участь в урочистих заходах з нагоди Дня сімї в облдержадміністрації.

15.05.13. – заступник голови РДА Остапенко В.Я. провела засідання оргкомітету з питань підготовки проведення  просвітницької молодіжної акції до Дня боротьби з тютюнопалінням.

15.05.13. – з нагоди відзначення Дня сімї, заступник голови РДА  Петраковський М.В. відвідав  молодих мам в  пологовому будинку , привітав зі святом та вручив  квіти та подарунки.

15.05.13. -  в центральній районній бібліотеці організовано тематичну виставку присвячену Дню Європи в Україні.

РДА | Переглядів: 442 | Додав: nbgrda | Дата: 21.05.2013 | Коментарі (0)

09.05.13. – о 9.30. год. відбувся  урочистий захід на Братському кладовищі : мітинг, Панахида по загиблим та покладання квітів за участю голови РДА Сербіна В.М., голови райради Терзієвої В.Г., міського голови , ветеранів війни, учнівської та студентської молоді, трудових колективів та громадськості міста.

09.05.13. – о 10.00.год. відбулась урочиста хода , мітинг біля меморіального комплексу «Обеліск Слави», покладання квітів за участю голови РДА Сербіна В.М., голови райради Терзієвої В.Г., міського голови , ветеранів війни, учнівської та студентської молоді, трудових колективів та громадськості міста. Біля вічного вогню  встановлено Почесну варту. Порушень громадського порядку під час  проведення заходів не було.

РДА | Переглядів: 500 | Додав: nbgrda | Дата: 21.05.2013 | Коментарі (0)

08.05.13. – голова РДА Сербін В.М. взяв участь у  молодіжній акції «Память полумяних літ», яка відбулась у Вірчиній балці – місце масового розстрілу мирних жителів.За ініціативи учнів  шкіл та студентів коледжів , ветеранів війни та громадськості  відбувся урочистий мітинг, теаралізоване дійство та покладання квітів до меморіального комплексу «Вірчина балка».Участь у заході взяв депутат обласної ради  від Партії Регіонів Ф.Ольшевський, який привітав  ветеранів та вручив подарунки.

08.05.13. – голова РДА Сербін  В.М., відвідав  філію обласного шпиталю, привітав ветеранів війни зі святом, вручив подарунки. Учні  гімназії привітали ветеранів  концертом та вручили квіти.

08.05.13. – на виконанння пріоритетних завдань Президента України ,голова РДА Сербін В.М., начальник УПСЗН Федунець С.М., голова районної громадської організації ветеранів війни та праці Мельніченко І.І. відвідали учасників бойових дій  та вручили грошову одноразову допомогу у м. Новий Буг.

08.05.13. – на виконанння пріоритетних завдань Президента України, голова РДА Сербін В.М. здійснив виїзд до Новополтавської сільської ради, відвідав учасників бойових дій, привітав  ветеранів зі святом, вручив грошову  одноразову винагороду.Відвідав памятник Невідомому солдату, поклав квіти. Керівник ТОВ «ДКФ» вручив учасникам бойових дій у с. Новополтавка сертифікати на тверде паливо.

08.05.13. – відбувся районний зліт юних туристів.Участь у змаганнях з туризму взяв методист Миколаївського центру туризму і краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Сасюк С.Г.

РДА | Переглядів: 510 | Додав: nbgrda | Дата: 21.05.2013 | Коментарі (0)

07.05.13. – голова РДА Сербін В.М. провів апаратну нараду  в ході якої були підняті питання : водозабезпечення населення  міста; ремонт доріг, провадження соціальних ініціатив Президента України щодо  відвідування  багатодітних сімей,  дитячих будинків  сімейного типу, прийомних сімей, відвідування одинокопроживаючих інвалідів; підготовка  до проведення заходів з нагоди Дня Перемоги; проведення оплати за оренду земель;  проведення Уроків Мужності у навчально – виховних закладах району, благоустрій   памятників, обелісків, меморіалів; посів пізніх зернових.

07.05.13. –  голова РДА Сербін В.М., заступник голови РДА Петраковський М.В.взяли участь у сходці  на території  Баратівської сільської ради, в ході якої були обговорені питання  ремонту дороги  та надали розяснення  жителям громади щодо проекту Концепції реформування  місцевого самоврядування в Україні.

07.05.13. – заступник голови РДА Остапенко В.Я. провела засідання оргкомітету з питань підготовки заходів до Дня Перемоги.

РДА | Переглядів: 466 | Додав: nbgrda | Дата: 21.05.2013 | Коментарі (0)

     На виконання нових соціальних ініціатив Президента України розширено штат Новобузького районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Фахівці із соціальної роботи працюють при кожній сільській раді та на території міської ради.

      Основна мета діяльності фахівців із соціальної роботи — робота з сім'ями різної категорії (сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах; сім'ї, в яких виховуються діти  до 1-го року життя; багатодітні сім'ї; сім'ї з проблемами інвалідності батьків та дітей). Але без уваги та підтримки з боку фахівців не залишаються й особи різної категорії. Особлива увага приділяється ветеранам Великої Вітчизняної Війни, інвалідам війни, учасникам бойових дій.

РДА | Переглядів: 568 | Додав: nbgrda | Дата: 07.05.2013 | Коментарі (0)

На виконання нових соціальних ініціатив Президента України та в рамках інформаційної кампанії розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

         15 червня 2012 року розпорядженням голови райдержадміністрації створено перший дитячий будинок  сімейного типу в Новобузькому районі , в який влаштовано на спільне проживання та виховання 5 дітей, позбавлених батьківського піклування. В сім'ї панує любов, взаємоповага та розуміння. Завляки сімейному вихованню діти отримали ласку та тепло, а найголовніше — увагу та небайдужість  до їхньої долі.

         8 прийомних сімей нашого району  зігріли своєю любов'ю 14 дітей, обділених увагою власних батьків. Такі діти стають щасливими, пізнають, що таке справжня сім'я.

         Можливо і ви зможете подарувати дитині затишок Вашої оселі , турботу ваших сердець?! Якщо так, звертайтесь за адресою: Новобузький районний центр соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді, вул. Гребеннікова, 1, каб. №36. Тел. 9-28-30.

РДА | Переглядів: 462 | Додав: nbgrda | Дата: 07.05.2013 | Коментарі (0)

07.05.13. – голова РДА Сербін В.М. провів апаратну нараду  в ході якої були підняті питання : водозабезпечення населення  міста; ремонт доріг, провадження соціальних ініціатив Президента України щодо  відвідування  багатодітних сімей,  дитячих будинків  сімейного типу, прийомних сімей, відвідування одинокопроживаючих інвалідів; підготовка  до проведення заходів з нагоди Дня Перемоги; проведення оплати за оренду земель;  проведення Уроків Мужності у навчально – виховних закладах району, благоустрій   памятників, обелісків, меморіалів; посів пізніх зернових.

07.05.13. –  голова РДА Сербін В.М., заступник голови РДА Петраковський М.В.взяли участь у сходці  на території  Баратівської сільської ради, в ході якої були обговорені питання  ремонту дороги  та надали розяснення  жителям громади щодо проекту Концепції реформування  місцевого самоврядування в Україні.

07.05.13. – заступник голови РДА Остапенко В.Я. провела засідання оргкомітету з питань підготовки заходів до Дня Перемоги.

РДА | Переглядів: 505 | Додав: nbgrda | Дата: 07.05.2013 | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 701-710 711-720 721-730 731-740 741-750 751-760 761-764