Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 13:46
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

На виконання нових соціальних ініціатив Президента України розширено штат Новобузького районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та

На виконання нових соціальних ініціатив Президента України та в рамках інформаційної кампанії розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

         15 червня 2012 року розпорядженням голови райдержадміністрації створено перший дитячий будинок  сімейного типу в Новобузькому районі , в який влаштовано на спільне проживання та виховання 5 дітей, позбавлених батьківського піклування. В сім'ї панує любов, взаємоповага та розуміння. Завляки сімейному вихованню діти отримали ласку та тепло, а найголовніше — увагу та небайдужість  до їхньої долі.

         8 прийомних сімей нашого району  зігріли своєю любов'ю 14 дітей, обділених увагою власних батьків. Такі діти стають щасливими, пізнають, що таке справжня сім'я.

         Можливо і ви зможете подарувати дитині затишок Вашої оселі , турботу ваших сердець?! Якщо так, звертайтесь за адресою: Новобузький районний центр соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді, вул. Гребеннікова, 1, каб. №36. Тел. 9-28-30.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (07.05.2013)
Переглядів: 463 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: