Вітаю Вас Гість!
Неділя, 19.05.2024, 16:32
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

У категорії матеріалів: 764
Показано матеріалів: 741-750
Сторінки: « 1 2 ... 73 74 75 76 77 »

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Оголошення

 

На виконання Указу Президента України від 05.04.2012 № 246 оголошено конкурс з добору кандидатів до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» у 2013 році. 

До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які на день подання документів не досягли сорока років, мають стаж роботи не менше десяти років (у тому числі не менше п'яти років стажу державної служби та/або служби в органах місцевого самоврядування, із них не менш як три роки на керівних посадах, чи не менше п'яти років стажу на керівних посадах у відповідних сферах соціально-економічного розвитку), відповідають установленим законом вимогам для вступу на державну службу.

Прийом документів здійснюється управлінням державної служби в Миколаївській області з 25 березня до 1 травня за адресою: 54055, м. Миколаїв, проспект Леніна, 97, довідки за телефонами 46-49-70, 46-59-53.Перелік документів для участі у конкурсі розміщено на сайті pkr.nads.gov.ua

РДА | Переглядів: 489 | Додав: nbgrda | Дата: 09.04.2013 | Коментарі (0)

28.03.13. –  о 8.30.год.  заступник голови ОДА Луста В.В., голова РДА Сербін В.М. відвідали  фермерське господарство «Агро -1» у с. Майорівка Баратівської сільської територіальної громади.В ході  зустрічі з керівником господарства Герасименко Д.О. обговорили перспективи розвитку галузі  рослинництва та тваринництва  як у малому бізнесі ,так і у великих господарствах.

         О 10.00.год. відбулась  зустріч заступника голови ОДА Лусти В.В. з адміністративно – господарським активом району, керівниками  сільгосподарсських господарств, представниками  профспілки та громадськості. В ході  зустрічі були обговорені питання стану та перспектив розвитку сільського господарства району.

        Об 11.00. год. заступник голови ОДА Луста В.В. провів  прийом громадян з особистих питань. Питання стосувались сільського господарства.

28.03.13. – з нагоди 69-ї річниці визволення  Миколаївської області від фашистських загарбників відбувся урочистий  мітинг за участю керівництва району, трудових колективів, студентства , громадськості  та покладання квітів до Братського кладовища.

28.03.13. –.,  перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провела  засідання  координаційного комітету з питань  сприяння зайнятості населення.

28.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В провів нараду за участю обласної комісії з питань  обстеження обєктів незавершеного будівництва на території району.

28.03.13. –  відбулось засідання «круглого столу» за участю  працівників центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, кримінальної міліції у справах дітей, медиків, психологів  щодо впровадження  у дію  нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України»..

28.03.13. -  в районному  краєзнавчому музеї організовано   проведення екскурсій по виставочним залам постійно діючої  експозиції  « А память священна...»  з нагоди 69-ї річниці визволення Миколаївської області  від фашистських загарбників.

РДА | Переглядів: 457 | Додав: nbgrda | Дата: 29.03.2013 | Коментарі (0)

27.03.13. – голова РДА Сербін В.М.  провів робочу зустріч з керівником ФСК «Колос» та начальником  фінансового управління РДА щодо  фінансування спортивно – масових заходів у районі.

27.03.13. –.,  перший заступник голови РДА Сенчина Г.М.взяла участь у нараді ОДА з питань структури посівних площ району.

27.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В.взяв участь у  роботі  комісії з питань призову , яка відбулась у м. Нова Одесса.

27.03.13. – в 22 філіях сільських бібілотек організовано тематичну виставку присвячену 69-ій річниці визволення  Миколаївської області від фвашистських загарбників.

27.03.13. -  в районному  краєзнавчому музеї організовано   проведення екскурсій по виставочним залам постійно діючої  експозиції  « А память священна...»  з нагоди 69-ї річниці визволення Миколаївської області  від фашистських загарбників.

РДА | Переглядів: 392 | Додав: nbgrda | Дата: 29.03.2013 | Коментарі (0)

26.03.13. – голова РДА Сербін В.М. та голова райради Терзієва В.Г. провели  зустріч з трудовим та творчим колективом районної газети «Вперед», де  обговорили  перспективи роботи  колективу із засновниками на 2013 рік та  звіт головного редактора  про роботу видавництва у 2012 році.

26.03.13. – голова РДА Сербін В.М.,  перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провели нараду з   керівниками  великих  товарно та сільгоспвиробників з питань вирішення проблем щодо організації проведення  комплексу весняно – польових робіт.

26.03.13. -  перший заступник голови РДА Сенчина Г.М.  провела засідання оргкомітету з питань підготовки засідання координаційного  комітету з питань сприяння зайнятості населення.

26.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В. провів засідання комісії з питань ТЕБ та НС.

26.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В. провів робочу зустріч з керівником  обласної філії «Райавтодор» з питань проведення ремонту доріг.

26.03.13. – в районній центральній бібліотеці  організовано тематичну виставку присвячену 69-ій річниці визволення  Миколаївської області від фвашистських загарбників.

26.03.13. -  в районному  краєзнавчому музеї організовано   проведення екскурсій по виставочним залам постійно діючій  експозиції  « А память священна...»  з нагоди 69-ї річниці визволення Миколаївської області  від фашистських загарбників.

РДА | Переглядів: 496 | Додав: nbgrda | Дата: 29.03.2013 | Коментарі (0)

25.03.13. – голова РДА Сербін В.М. провів апаратну нараду з керівниками районних служб та начальниками управлінь, відділів РДА, в ході якої були підняті питання роботи перевізників району, харчування в дошкільних закладах та  температурний режим у ДНЗ; відвідування учнями шкіл  музею «Старофлостькі казарми» у м. Миколаєві; робота комісії по легалізації найманої  праці, функціонування пришкільного інтернату  під час весняних канікул; підготовка до відзначення 69-ї річниці визволення Миколаївської області від фашистських загарбників.

25.03.13. – перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провела робочу зустріч з керівником податкової інспекції з питань активізації проведення кампанії декларування доходів.

25.03.13. -  на базі  міської  загальноосвітньої школи № 1 І –ІІІ ст. відбувся  семінар – тренінг координатора проекту  «Молоді футбольні волонтери: Спорт та волонтерство для  цілей розвитку тисячоліття» Сая Дмитра з тренерами та викладачами фізичної культури району. В рамках проекту : впровадження методики « Розвиток молоді за допомогою футболу», яка поєднує  гру в футбол і навички про здоровий спосіб життя ( профілактика  ВІЛ\ СНІДУ, гендерна рівність та  запобігання настльству); підготовка фахівців для консультування молоді з питань розробки та реалізації проектів в межах ЦРТ на основі волонтерства. В ході тренінгу були роздані  тренерські набори ( методичні посібники та спортивний інвентар).Партнерами проекту «Молоді футбольні волонтери : Спорт та волонтерство для ЦРТ» є Бюро  ООН зі спорту на благо розвитку та миру,програма  Волонтери ООН за підтримки Державної  служби молоді та спорту  України та Федерації футболу України.

РДА | Переглядів: 488 | Додав: nbgrda | Дата: 29.03.2013 | Коментарі (0)

28 березня 2013 року відбулося засідання Новобузької районної  тристоронньої соціально – економічної ради за участю заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Лусти В.В. 

На засіданні було заслухано та обговорено питання:

         1. Про економічний розвиток сільського господарства району у 2012 році та стратегічні напрямки галузі у поточному році.

Доповідач: Сербін В.М. – голова райдержадміністрації

         2. Про стан оплати праці на підприємствах району та здійснення контролю за додержанням норм чинного законодавства.

Доповідач: Федунець С.М. – начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації

        3. Про реалізацію заходів активної політики зайнятості у районі у 2012 році та завдання на 2013 рік

Доповідач: Бабич Т.М. – директор Новобузького районного центру зайнятості населення.

        4. Про стан сплати єдиного соціального внеску суб’єктами господарювання Новобузького району до Пенсійного фонду України.

Доповідач: Луценко А.В. – начальник управління Пенсійного фонду України в Новобузькому районі

        В ході засідання обговорювались питання щодо проведення весняно – польових робіт, розвитку тваринництва, прозорості в питаннях виплати заробітної плати найманим працівникам та легалізації діяльності одноосібників, створення сільськогосподарських кооперативів в сільській місцевості,  ремонту доріг.

           Перед проведенням засідання заступник голови облдержадміністрації відвідав новозбудований тваринницький комплекс по вирощуванню свиней в с. Майорівка, розрахований на 3 тисячі голів, фермерського господарства  «Агро-1» Герасименка О.Д.

         Після засідання заступник голови облдержадміністрації Луста В.В. провів особистий прийом громадян. З проблемою щодо незаконного використання найманої праці одноосібниками територіальної громади та проханням втрутитись у вирішення даного питання звернувся Баратівський  сільський голова Солодухін Ю.І. 

                Голова селянсько-фермерського господарства «Біотоп» Дубовий Ю.І. звернувся до заступника голови облдержадміністрації за наданням допомоги у вирішенні питання виготовлення проекту  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для ведення сільськогосподарського виробництва на території Баратівської сільської ради

       Голова фермерського господарства Павловський М.І. порушив питання виготовлення агротехнічного паспорту сівозмін на землях, які обробляються фермерами.

РДА | Переглядів: 453 | Додав: nbgrda | Дата: 29.03.2013 | Коментарі (0)

22.03.13. – голова РДА Сербін В.М. провів зустріч з  керівником  Баштанської санітарної служби Бондарем О.Л. по  вивченню можливості  щодо розміщення  на території району підрозділу санітарної служби та організації її роботи.

22.03.13. – перший заступник голови  РДА Сенчина Г.М. провела  нараду з  керівниками управлінь ,відділів , структурних підрозділів РДА та керівниками  територіальних  управлінь по підготовці презентаційних матеріалів  для  організації звіту голови райдержадміністрації по соціально – економічному розвитку району за 2012 рік.

.22.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В. взяв участь  у засіданні  призовної комісії.

22.03.13.-  під головуванням заступника голови РДА Петраковського М.В.  відбулось засідання оргкомітету з питань підготовки заходів до проведення місячника «Спорт для всіх спільна турбота».

22.03.13. – сільськими головами Березнегуватської, Розанівської, Новоюріївської та Баратівської сільських рад в урочистій обстановці  п’ятьом матерям – героїням вручено посвідчення  та  нагрудний знак до  почесного звання « Мати – героїня».

22.03.13. -  працівниками апарату РДА проведено  День апарату  у Софіївській та Новомиколаївській сільських радах.

22.03.13. -   творчий колектив відділу культури РДА взяли участь в обласному конкурсі  « Материнська пісня».

РДА | Переглядів: 434 | Додав: nbgrda | Дата: 26.03.2013 | Коментарі (0)

21.03.13. – голова РДА Сербін В.М.  провів прийом громадян з особистих питань, в ході яких були підняті питання  забезпечення житлом та надання земельної ділянки.

21.03.13. – перший заступник голови  РДА Сенчина Г.М. провела засідання комісії по призначенню державної соціальної допомоги та субсидій малозабезпеченим сім’ям..

21.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В. взяв участь у роботі координаційної ради облдержадміністрації  з питань розвитку житлового будівництва.

21.03.13. – в районному управлінні юстиції  провів виїзний  прийом громадян з особистих питань начальник головного управління юстиції у Миколаївській області С.Д.Шаталюк. В ході прийому були підняті питання  оформлення прав на нерухоме майно та   функціонування реєстраційної служби.

21.03.13.- відбулось  засідання Президії районних рад ветеранів та інвалідів, в ході засідання  яких були підняті питання стану роботи первинної ветеранської організації Новоюріївської сільської ради та  функціонування  в центральній  районній лікарні  палат  підвищеної комфортності для пільгової категорії населення.

РДА | Переглядів: 440 | Додав: nbgrda | Дата: 26.03.2013 | Коментарі (0)

20.03.13. – голова РДА Сербін В.М.  провів нараду з  питань планування та забезпечення виконання спільних заходів щодо проведення ремонтних робіт з відновлення покриття на автошляхах району за участю першого заступника голови РДА Сенчиної Г.М., заступника голови РДА Петраковського М.В., заступника начальника служби автомобільних доріг у Миколаївській області.

20.03.13. – перший заступник голови  РДА Сенчина Г.М. провела засідання  робочої комісії  з основним перевізником по місту ПП Гайдуком щодо покращення обслуговування населення району по міському маршруту.

.20.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В.  провів робочу зустріч з  керівником КП «Центр первинної медико – санітарної допомоги» щодо проведення ремонтних робіт ФАПу у с. Улянівка.

РДА | Переглядів: 424 | Додав: nbgrda | Дата: 26.03.2013 | Коментарі (0)

19.03.13. – голова РДА Сербін В.М. провів нараду по питанню проведення місячника з питань благоустрою населених пунктів району.

19.03.13. – перший заступник голови  РДА Сенчина Г.М. провела робочу нараду по виконанню Програми зайнятості населення до 2017 року.

19.03.13. – перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провела нараду з питань щодо визначення додаткових джерел надходження для наповнення місцевих бюджетів.

19.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В.  взяв участь у  семінарі в обласному центрі підвищення кваліфікації  « Впровадження новітніх технологій у сфері енергозбереження».

РДА | Переглядів: 456 | Додав: nbgrda | Дата: 26.03.2013 | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 721-730 731-740 741-750 751-760 761-764