Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 10:18
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

28.03.2013

28.03.13. –  о 8.30.год.  заступник голови ОДА Луста В.В., голова РДА Сербін В.М. відвідали  фермерське господарство «Агро -1» у с. Майорівка Баратівської сільської територіальної громади.В ході  зустрічі з керівником господарства Герасименко Д.О. обговорили перспективи розвитку галузі  рослинництва та тваринництва  як у малому бізнесі ,так і у великих господарствах.

         О 10.00.год. відбулась  зустріч заступника голови ОДА Лусти В.В. з адміністративно – господарським активом району, керівниками  сільгосподарсських господарств, представниками  профспілки та громадськості. В ході  зустрічі були обговорені питання стану та перспектив розвитку сільського господарства району.

        Об 11.00. год. заступник голови ОДА Луста В.В. провів  прийом громадян з особистих питань. Питання стосувались сільського господарства.

28.03.13. – з нагоди 69-ї річниці визволення  Миколаївської області від фашистських загарбників відбувся урочистий  мітинг за участю керівництва району, трудових колективів, студентства , громадськості  та покладання квітів до Братського кладовища.

28.03.13. –.,  перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провела  засідання  координаційного комітету з питань  сприяння зайнятості населення.

28.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В провів нараду за участю обласної комісії з питань  обстеження обєктів незавершеного будівництва на території району.

28.03.13. –  відбулось засідання «круглого столу» за участю  працівників центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, кримінальної міліції у справах дітей, медиків, психологів  щодо впровадження  у дію  нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України»..

28.03.13. -  в районному  краєзнавчому музеї організовано   проведення екскурсій по виставочним залам постійно діючої  експозиції  « А память священна...»  з нагоди 69-ї річниці визволення Миколаївської області  від фашистських загарбників.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (29.03.2013)
Переглядів: 462 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: