Вітаю Вас Гість!
Середа, 15.05.2024, 22:59
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

25.03.2013

25.03.13. – голова РДА Сербін В.М. провів апаратну нараду з керівниками районних служб та начальниками управлінь, відділів РДА, в ході якої були підняті питання роботи перевізників району, харчування в дошкільних закладах та  температурний режим у ДНЗ; відвідування учнями шкіл  музею «Старофлостькі казарми» у м. Миколаєві; робота комісії по легалізації найманої  праці, функціонування пришкільного інтернату  під час весняних канікул; підготовка до відзначення 69-ї річниці визволення Миколаївської області від фашистських загарбників.

25.03.13. – перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провела робочу зустріч з керівником податкової інспекції з питань активізації проведення кампанії декларування доходів.

25.03.13. -  на базі  міської  загальноосвітньої школи № 1 І –ІІІ ст. відбувся  семінар – тренінг координатора проекту  «Молоді футбольні волонтери: Спорт та волонтерство для  цілей розвитку тисячоліття» Сая Дмитра з тренерами та викладачами фізичної культури району. В рамках проекту : впровадження методики « Розвиток молоді за допомогою футболу», яка поєднує  гру в футбол і навички про здоровий спосіб життя ( профілактика  ВІЛ\ СНІДУ, гендерна рівність та  запобігання настльству); підготовка фахівців для консультування молоді з питань розробки та реалізації проектів в межах ЦРТ на основі волонтерства. В ході тренінгу були роздані  тренерські набори ( методичні посібники та спортивний інвентар).Партнерами проекту «Молоді футбольні волонтери : Спорт та волонтерство для ЦРТ» є Бюро  ООН зі спорту на благо розвитку та миру,програма  Волонтери ООН за підтримки Державної  служби молоді та спорту  України та Федерації футболу України.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (29.03.2013)
Переглядів: 487 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: