Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 13:51
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

08.05.2013

08.05.13. – голова РДА Сербін В.М. взяв участь у  молодіжній акції «Память полумяних літ», яка відбулась у Вірчиній балці – місце масового розстрілу мирних жителів.За ініціативи учнів  шкіл та студентів коледжів , ветеранів війни та громадськості  відбувся урочистий мітинг, теаралізоване дійство та покладання квітів до меморіального комплексу «Вірчина балка».Участь у заході взяв депутат обласної ради  від Партії Регіонів Ф.Ольшевський, який привітав  ветеранів та вручив подарунки.

08.05.13. – голова РДА Сербін  В.М., відвідав  філію обласного шпиталю, привітав ветеранів війни зі святом, вручив подарунки. Учні  гімназії привітали ветеранів  концертом та вручили квіти.

08.05.13. – на виконанння пріоритетних завдань Президента України ,голова РДА Сербін В.М., начальник УПСЗН Федунець С.М., голова районної громадської організації ветеранів війни та праці Мельніченко І.І. відвідали учасників бойових дій  та вручили грошову одноразову допомогу у м. Новий Буг.

08.05.13. – на виконанння пріоритетних завдань Президента України, голова РДА Сербін В.М. здійснив виїзд до Новополтавської сільської ради, відвідав учасників бойових дій, привітав  ветеранів зі святом, вручив грошову  одноразову винагороду.Відвідав памятник Невідомому солдату, поклав квіти. Керівник ТОВ «ДКФ» вручив учасникам бойових дій у с. Новополтавка сертифікати на тверде паливо.

08.05.13. – відбувся районний зліт юних туристів.Участь у змаганнях з туризму взяв методист Миколаївського центру туризму і краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Сасюк С.Г.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (21.05.2013)
Переглядів: 511 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: