Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 15:32
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

У розділі матеріалів: 923
Показано матеріалів: 851-860
Сторінки: « 1 2 ... 84 85 86 87 88 ... 92 93 »

17-ій річниці Дню Конституції України - гідні здобутки.

25.06.13.  напередодні Дня Конституції України , та реалізовуючи  соціальні ініціативи Президента України в.Януковича, в с. Показне Вільнозапорізької сільської ради , відбулось урочисте відкриття нового дитячого спортивного майданчика. Урочисто перерізати стрічку  нового обєкту для дітей , було надано голові РДА Сербіну В.М. та сільському голові Латію О.М.

Участь в урочистостях взяла голова районної ради Терзієва В.Г.Громадськість позитивно  сприйняла виконання соціальних ініціатив Президента України та активно взаємодіє з органами  місцевого самоврядування.

Керівники  району зазначили, що досвід Вільнозапорізької сільської ради по будівництву дитячих майданчиків буде  продовжено на території всього району.

РДА | Переглядів: 405 | Додав: nbgrda | Дата: 26.06.2013 | Коментарі (0)

Тема тижня: Виконання доручень і завдань Президента України В.Ф.Януковича, щодо залучення учнів до занять фізкультурою і спортом та пропаганда здорового способу життя.

20.06.12. -  з метою реалізації нових соціальних ініціатив Президента України , заступник голови РДА Остапенко В.Я. провела засідання громадської ради району з питань фізкультури і спорту при РДА, в ході якого були розглянуті питання: Про стан та перспективи реалізації нових соціальних ініціатив Президента України В.Януковича щодо залучення дітей до занять фізкультурою та масовим спортомв новобузькому районі;Про модернізацію та оснащення дитячих та спортивних майданчиків району для занять фізичною кульутрою і спортом.

20.06.13. – відбулось засідання Президії районної громадської організації ветеранів війни і праці в ході якого були розглянуті питання  надомного обслуговування  ветеранів війни і праці та про проведення заходів до Дня Скорботи та вшанування памяті жертв війнив Україні.

20.06.13. – міський голова Ночовський В.І. провів зустріч за «круглим столом» з представниками малого бізнесу щодо проведення благоустрою прилеглих теритторій.

20.06.13. -  заступник голови РДА Остапенко В.Я., відповідно до соціальних ініціатив Президента України ,  взяла участь у тематичному профорієтаційному заході., який було проведено  на базі районного оздоровчого табору ус. Пелагеївка з обдарованими дітьми.

РДА | Переглядів: 485 | Додав: nbgrda | Дата: 21.06.2013 | Коментарі (0)

19.06.13. – голова РДА Сербін В.М. провів нараду з   землекористувачасми щодо проведення робіт по збору ранніх зернових культур.

19.06.13. – голова РДА Сербін В.М. провів засідання штабу  з питань  проведення робіт по збору ранніх зернових культур.

19.06.13. – перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провела засідання комісії з  питань надання  державвної допомоги  малозабезпеченим сімям.

19.06.13. – заступник голови РДА Остапенко В.Я.. голова райради Терзієва В.Г.  взяли участьу сходці  з жителями села Щорсове з питань передачі   Щорсівського парку  біля маєтку Тропіних   регіональному ландшафтному парку «Приінгульському». Також керівники району  ознайомили  присутніх з основнимиположеннями проекту Концепції реформування органів місцевого самоврядування в Україні.

19.06.13. – відбувся семінар – навчання фахівців районного центру соціальних служб для  сімї, дітей та молоді  по надомному обслуговуванню населення. Заступник голови РДА Остапенко В.Я.  взяла участь у нараді  та  звернула увагу на належне виконання  нових соціальних ініціатив Президента України саме фахівцями соціальної служби.

РДА | Переглядів: 479 | Додав: nbgrda | Дата: 20.06.2013 | Коментарі (0)

Молодь за чисті легені

     В рамках соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича , за ініціативи Молодіжної колегії про голові райдержадміністрації  в нашому місті пройшла молодіжна акція «Молодь за здоровий спосіб життя», приурочена до Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням.

        За сприяння  відділу освіти, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, центральної районної лікарні, спонсорів та людей, небайдужих до проблем молоді, було проведено вуличну акцію «Обміняй цигарку на цукерку», в ході якої активісти-волонтери, учні Новобузької гімназії, Новобузьких загальноосвітніх шкіл № 1, 7, 10 зверталися до життелів міста, студентів Новобузьких коледжів, перехожих з закликом  обрати світ без тютюнового диму. Діти роз’яснювали співрозмовникам шкоду, яку несе для здоров’я людини тютюнопаління, роздавали  інформаційні листівки, пропонували викинути цигарки, а замість них пригощали смачними цукерками. В ході акції  було знищено більше 260 цигарок і декілька пачок цієї отрути. Вченими доведено, що одна цигарка скорочує життя курця на 7 хвилин, отже, спільними зусиллями ми зберегли  життя новобужан на 1680 хвилин або на 28 годин.

      Логічним продовженням акції стала тематична дискотека для молоді, яку проовели молоді та завзяті студенти Новобузьких коледжів.  До молоді звернулася ініціатор акції, лікар-нарколог Чумак О.С.. Вразили  присутніх вихованці Новобузького районного  дитячого спортивного клубу бойових мистецтв «Воїн» ( голова клубу Мішенін В.Ю.) Данильченко В. та Коляда В., які незважаючи на  відносно невеликий досвід  вже володіють чудовою технікою кікбоксингу та спортивною майстерністю. На власному прикладі хлопці закликали молодих людей  займатися спортом, вести здоровий спосіб життя. Молодь мала змогу перглянути соціальні ролики та інформаційні фільми про негативний вплив тютюнопаління на здоров’я людини, а особливо підлітків.

РДА | Переглядів: 511 | Додав: nbgrda | Дата: 20.06.2013 | Коментарі (0)

17.06.13. – голова РДА Сербін В.М. провів апаратну нараду з керівниками районних служб та   структурних підрозділів РДА , в ході якої були підняті питання :  проведення робіт по збору урожаю ранніх зернових, підготовка грунтів під посів, укладення угод по сплаті за оренду тземлі  одноосібниками,  ремонт доріг  комунальної власності , ремонт школи мистецтв, виконання доходної частини бюджету,  проведення ФГ – обстеження населення району, забезпечення  молодих медиків житлом у сільській місцевості, виконання нових соціальних ініціатив Президента України, підготовка до проведення заходів до Дня державної служби та Дня Скорботи, проведення заходів  до теми тижня – пропаганда здорового способу життя.

17.06.13. – перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провела засідання робочої групи з питань прогнозування перспектив розвитку населених пунктів району  до 2017 року.

17.06.13. заступник голови РДА Петраковський М.В. відвідав ФАП у с. Новосіллі з метою   завершення  ремонтних робіт та підготовці ФАПу до відкриття.

17.06.13. – заступник голови РДА Остапенко В.Я. провела засідання оргкомітету з питань підготовки заходів до 90-річчя  служби дільничних  інспекторів міліції та Дня Скорботи в Україні.

17.06.13. – заступник голови РДА Остапенко В.Я. провела засідання спостережної комісії на базі виправного центру № 103 та надала розяснення основних положень проекту  Концепції реформування органів місцевого самоврядування в Україні.

17.06.13. – головаРДА Сербін В.М.,  перший заступник голови РДА Сенчина Г.М., заступники голови РДА. голова райради Терзієва В.Г.. міський голова провели нараду з питань відкриття нових  або реконструйованих обєктів  з нагоди Дня незалежності України.

РДА | Переглядів: 450 | Додав: nbgrda | Дата: 20.06.2013 | Коментарі (0)

14.06.13. – голова РДА Сербін В.М., голова райради Терзієва В.Г. провели засідання колегії РДА за участю керівників структурних підрозділв РДА,  районних служб та міського і сільських голів. В ході роботи колегії були розглянуті  наступні питання :Про благоустрій населених пунктів району; Про  виконання місцевих бюбджетів за січень – травень 2013 року; Про виконання доручень виборців  міським, сільськими головами та депутатами усіх рівнів; Про  розгляд звернень громадян за січень – травень п.р.

14.06.13. – голова РДА Сербін В.М.. голова райради Терзієва В.Г. взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня медичного працівника. Керівники району привітали кращих працівників. вручили грамоти та подарунки. Після урочистої частини відбувся святковий концерт.

14.06.13. – заступник голови РДА Остапенко В.Я. провела засідання районної міжвідомчої комісії у справах увічнення памяті  жертв війни та політичних репресій.

РДА | Переглядів: 444 | Додав: nbgrda | Дата: 17.06.2013 | Коментарі (0)

13.06.13. – голова РДА Сербін В.М.взяв участь  у співбесіді з першим заступником ОДАВ Ніколенком Г.Б.з питань розвитку тваринництва на території району.

13.06.13. – заступник голови РДА Остапенко В.Я. взяла участь у співбесіді з заступником голови ОДА Іванцовою Н.І. з питань  соціальної сфери району.

13.06.13. – перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провела засідання  за участю представників Антимонопольного комітету з питань повноважень антимонопольного комітету у сфері підтримки й захисту економічної конкуренції, обмеження монополізму та контролю за додержанням законодавства про захист економічної конкуренції.

13.06.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В., міський голова Ночовський В.І.  провели сходку з жителями с. Жовтневе з питання ремонту доріг селища. Та розяснення основних положент проекту Концепції реформування органів місцевого самоврядування.

 

РДА | Переглядів: 498 | Додав: nbgrda | Дата: 17.06.2013 | Коментарі (0)

12.06.13. – голова РДА Сербін В.М., голова райради Терзієва В.Г. взяли участь  в урочистому відкритті бювету питної води у с. Новодмитрівка.Новомихайлівська сільська рада взяла участь у конкурсі ПРООН і стала переможцем « Вода – джерело життя» Бювет відкрито за рахунок державних  коштів та коштів місцевого бюджету на виконання . – 207 тис. грн.

12.06.13. – заступник голови РДА Остапенко В.Я. на виконання доручень Президента України щодо  якісного неадання медичних послуг населенню  провела  координаційну раду з питань протидії туберкульозу, СНІДу та ВІЛ – інфекції за участю медичних працівників та керівників районних служб.

12.06.13. -  голова РДА Сербін В.М. провів оргкомітет з питань підготовки заходів до Дня Конституції та Дня незалежності України.

РДА | Переглядів: 485 | Додав: nbgrda | Дата: 17.06.2013 | Коментарі (0)

10.06.13. – голова РДА Сербін В.М. провів апаратну нараду з керівниками  структурних підрозділів РДА та районних служб, в ході якої були пілняті питання : капітальний ремонт скважини  по постачі води у с. Добра Воля, декларування доходів  одноосібниками, пільгові перевезення ,проплата за  використання землі, оптимізація закладів освіти, легалізація зайнятості населення, робота закладів охорони здоровя,виконання нових соціальних ініціатив Президента України.

10.06.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В. провів  нараду з питань  мов кредитування  Державної програми «Власний дім».

10.06.13. – перший заступник голови РДА Сенчина провела  робочу з питань підготовки до конкурсу проектів  Євросоюзу « Підтримка політики Регіонального Розвитку України».

10.06.13. – перший заступник голови РДА Сенчина Г.М., заступник голови РДА Остапенко В.Я.  взяли участь у селекторній нараді ОДА з питань  перспективного розвитку населених пунктів у сільській місцевості Миколаївської області до  2017 року.

10.06.13. –  на виконання нових соціальних ініціатив Президента України,заступник голови РДА Остапенко В.Я. взяла участь у нараді  з медичними працівниками   щодо покрашення роботи комунального закладу «Центр первинної медико санітарної допомоги» по наданню медичної допомоги хворим Новобузького району на первинному обліку.

РДА | Переглядів: 481 | Додав: nbgrda | Дата: 17.06.2013 | Коментарі (0)

07.06.13. – в рамках виконання нових соціальних ініціатив Президента України, заступник голови РДА Остапенко В.Я.  взяла участь в урочистих заходах з нагоди відкритття сезону оздоровлення в районному оздоровчому таборі в с. Пелагеївка.

07.06.13.- заступник голови РДА Остапенко В.Я. провела семінар із завідуючими  філіями сільських бібліотек району  з питань розвитку бібліотечної системи  та були  обговорені нові соціальні ініціативи Президента України.

07.06.13. – відбулось засідання сесії міської ради , в ході якоїбули обговорені зміни до бюджету  міської ради та земельні питання.

07.06.13. –  на виконання нових  соціальних ініціатив  Президента України,заступник голови РДА Остапенко В.Я. урочисто  вручила документи  прийомній сімї Цьоми Н.Г., які взяли на виховання дворічного малюка.

07.06.13. – з нагоди  90-річчя утворення служби дільничних інспекторів міліції, в спортзалі  коледжу МНАУ відбулись спортивні змагання з волейболу.

РДА | Переглядів: 500 | Додав: nbgrda | Дата: 11.06.2013 | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 831-840 841-850 851-860 861-870 871-880 ... 911-920 921-923