Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 17:51
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

20.06.2013

Тема тижня: Виконання доручень і завдань Президента України В.Ф.Януковича, щодо залучення учнів до занять фізкультурою і спортом та пропаганда здорового способу життя.

20.06.12. -  з метою реалізації нових соціальних ініціатив Президента України , заступник голови РДА Остапенко В.Я. провела засідання громадської ради району з питань фізкультури і спорту при РДА, в ході якого були розглянуті питання: Про стан та перспективи реалізації нових соціальних ініціатив Президента України В.Януковича щодо залучення дітей до занять фізкультурою та масовим спортомв новобузькому районі;Про модернізацію та оснащення дитячих та спортивних майданчиків району для занять фізичною кульутрою і спортом.

20.06.13. – відбулось засідання Президії районної громадської організації ветеранів війни і праці в ході якого були розглянуті питання  надомного обслуговування  ветеранів війни і праці та про проведення заходів до Дня Скорботи та вшанування памяті жертв війнив Україні.

20.06.13. – міський голова Ночовський В.І. провів зустріч за «круглим столом» з представниками малого бізнесу щодо проведення благоустрою прилеглих теритторій.

20.06.13. -  заступник голови РДА Остапенко В.Я., відповідно до соціальних ініціатив Президента України ,  взяла участь у тематичному профорієтаційному заході., який було проведено  на базі районного оздоровчого табору ус. Пелагеївка з обдарованими дітьми.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (21.06.2013)
Переглядів: 486 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: