Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 29.04.2024, 12:31
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

У розділі матеріалів: 923
Показано матеріалів: 921-923
Сторінки: « 1 2 ... 91 92 93

25.02.13. – голова РДА Сербін В.М.  провів апаратну нараду з керівниками районних служб, начальниками управлінь, відділів РДА, в ході якої  були підняті питання : благоустрою міста,робота комунального підприємства,відновлення роботи штабу по проведенню весняно – польових робіт, підготовка до проведення науково – практичної конференції з питань сільського господарства,проведення робіт по попередженню повені та паводків у районі, розвиток кооперативного  сільськогосподарського руху на території району, проведення ремонту дороги до села Вівсянівка, проведення медоглядів у загальноосвітніх закладах , робота з  дітьми, які потрапили у складні життєві обставини,робота спортивних секцій відділу освіти, хід виконання районної Програма «Питна вода Новобужжя».

25.02.13. – голова РДА Сербін В.М., заступник голови РДА Остапенко В.Я. провели нараду за участю директора  фізкультурно – спортивного клубу «Колос», голови районної федерації футболу, тренерів,спонсорів  щодо планування роботи з проведення на території району спортивно – масових заходів.

25.02.13. – голова РДА Сербін В.М., перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провели зустріч з сільським головою Баратівської сільської ради щодо проведення ремонту дороги до села Вівсянівка..

25.02.13. – перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провела робочу зустріч  по питанню декларування доходів зі суб’єктами господарювання, які використовують земельні ділянки на території Новополтавської та Шевченківської сільських рад.

25.02.13. – за участю міського голови,депутатів  районної та міської рад, викладачів коледжу МНАУ,  лідерів студентського самоврядування  відбулась нарада з питань проведення благоустрою міського парку «Ветеран».

25.02.13. – заступник голови РДА Остапенко В.Я. спільно з головою райради Терзієвою В.Г.. провели засідання оргкомітету з питань підготовки заходів до 90-річчя відзначення Новобузького району.

25.02.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В.провів засідання комісії  по створенню об’єднань громадян зі спільного будівництва газопрповодів.

РДА | Переглядів: 524 | Додав: nbgrda | Дата: 04.03.2013 | Коментарі (0)

               З 1 березня 2013 року стартує Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець», який проводиться на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року № 1152 уже шостий рік поспіль.

 Конкурс проводиться з метою зростання  професіоналізму, відкритості, інституційної   спроможності   державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

 Цей захід покликаний сприяти розвитку кадрового потенціалу  державної служби та залученню  кращих  управлінців  до  роботи   в органах виконавчої влади, а також  є головним етапом супроводження кар’єрного зростання,  самостійного  професійного навчання та самореалізації державного службовця.

 Завдяки Конкурсу в державних органах поступово створюється особлива система самоосвіти – комплексне підвищення кваліфікації, враховуючи самоосвіту учасників, а також участь у запланованих навчальних заходах, визначених програмою Конкурсу.

 Конкурс проводиться у 2-х номінаціях - «Кращий керівник» і «Кращий спеціаліст», у три етапи:

І етап - на місцевому рівні протягом березня-квітня,

ІІ етап - на регіональному рівні протягом травня-червня,

ІІІ етап - на державному рівні протягом вересня-жовтня.

Впродовж 8 місяців учасники конкурсу зможуть перевірити рівень своєї професійності шляхом проходження співбесіди, захисту творчої роботи, представлення презентації, участі у діловій грі, вирішення складних завдань щодо прийняття управлінських рішень.

Переможці І туру приймуть участь у ІІ (обласному) турі Конкурсу. Відповідно – переможці від області поїдуть на фінал Конкурсу до Києва.

Загалом у рамках конкурсу з моменту його започаткування (з 2008 по 2012 рік) у Миколаївській області підвищили кваліфікацію 1449 державних службовця апаратів та структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій.

За результатами проведених І та ІІ турів Конкурсу з 2008 по 2012 роки 63 державних службовця Миколаївської області отримали підвищення по службі: в апаратах і структурних підрозділах РДА - 57 осіб, в апараті і структурних підрозділах ОДА - 6 осіб.  
Сьогодні на посадах голови райдержадміністрації, першого заступника та заступника голови районних державних адміністрацій Врадіївського, Єланецького, Очаківського районів працюють переможці та лауреати регіональних турів Конкурсу.

Таким чином, Всеукраїнський щорічний конкурс «Кращий державний службовець» за своєю суттю є одним з головних етапів супроводження кар’єрного зростання державного службовця, дає широкі можливості для самостійного професійного навчання та самореалізації.

 Бажаємо успіху всім учасникам Конкурсу у 2013 році!

 

Телефон для довідок 9-15-02.

Оргкомітет .

РДА | Переглядів: 460 | Додав: nbgrda | Дата: 01.03.2013 | Коментарі (0)


Підсумки виконання у 2012 році завдань першого етапу (2012-2013 роки) реалізації Стратегії державної кадрової політики на 2012-2020 роки

РДА | Переглядів: 549 | Додав: nbgrda | Дата: 26.02.2013 | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 901-910 911-920 921-923