Вітаю Вас Гість!
Середа, 15.05.2024, 03:49
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

У розділі матеріалів: 923
Показано матеріалів: 901-910
Сторінки: « 1 2 ... 89 90 91 92 93 »

28.03.13. –  о 8.30.год.  заступник голови ОДА Луста В.В., голова РДА Сербін В.М. відвідали  фермерське господарство «Агро -1» у с. Майорівка Баратівської сільської територіальної громади.В ході  зустрічі з керівником господарства Герасименко Д.О. обговорили перспективи розвитку галузі  рослинництва та тваринництва  як у малому бізнесі ,так і у великих господарствах.

         О 10.00.год. відбулась  зустріч заступника голови ОДА Лусти В.В. з адміністративно – господарським активом району, керівниками  сільгосподарсських господарств, представниками  профспілки та громадськості. В ході  зустрічі були обговорені питання стану та перспектив розвитку сільського господарства району.

        Об 11.00. год. заступник голови ОДА Луста В.В. провів  прийом громадян з особистих питань. Питання стосувались сільського господарства.

28.03.13. – з нагоди 69-ї річниці визволення  Миколаївської області від фашистських загарбників відбувся урочистий  мітинг за участю керівництва району, трудових колективів, студентства , громадськості  та покладання квітів до Братського кладовища.

28.03.13. –.,  перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провела  засідання  координаційного комітету з питань  сприяння зайнятості населення.

28.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В провів нараду за участю обласної комісії з питань  обстеження обєктів незавершеного будівництва на території району.

28.03.13. –  відбулось засідання «круглого столу» за участю  працівників центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, кримінальної міліції у справах дітей, медиків, психологів  щодо впровадження  у дію  нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України»..

28.03.13. -  в районному  краєзнавчому музеї організовано   проведення екскурсій по виставочним залам постійно діючої  експозиції  « А память священна...»  з нагоди 69-ї річниці визволення Миколаївської області  від фашистських загарбників.

РДА | Переглядів: 456 | Додав: nbgrda | Дата: 29.03.2013 | Коментарі (0)

27.03.13. – голова РДА Сербін В.М.  провів робочу зустріч з керівником ФСК «Колос» та начальником  фінансового управління РДА щодо  фінансування спортивно – масових заходів у районі.

27.03.13. –.,  перший заступник голови РДА Сенчина Г.М.взяла участь у нараді ОДА з питань структури посівних площ району.

27.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В.взяв участь у  роботі  комісії з питань призову , яка відбулась у м. Нова Одесса.

27.03.13. – в 22 філіях сільських бібілотек організовано тематичну виставку присвячену 69-ій річниці визволення  Миколаївської області від фвашистських загарбників.

27.03.13. -  в районному  краєзнавчому музеї організовано   проведення екскурсій по виставочним залам постійно діючої  експозиції  « А память священна...»  з нагоди 69-ї річниці визволення Миколаївської області  від фашистських загарбників.

РДА | Переглядів: 391 | Додав: nbgrda | Дата: 29.03.2013 | Коментарі (0)

26.03.13. – голова РДА Сербін В.М. та голова райради Терзієва В.Г. провели  зустріч з трудовим та творчим колективом районної газети «Вперед», де  обговорили  перспективи роботи  колективу із засновниками на 2013 рік та  звіт головного редактора  про роботу видавництва у 2012 році.

26.03.13. – голова РДА Сербін В.М.,  перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провели нараду з   керівниками  великих  товарно та сільгоспвиробників з питань вирішення проблем щодо організації проведення  комплексу весняно – польових робіт.

26.03.13. -  перший заступник голови РДА Сенчина Г.М.  провела засідання оргкомітету з питань підготовки засідання координаційного  комітету з питань сприяння зайнятості населення.

26.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В. провів засідання комісії з питань ТЕБ та НС.

26.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В. провів робочу зустріч з керівником  обласної філії «Райавтодор» з питань проведення ремонту доріг.

26.03.13. – в районній центральній бібліотеці  організовано тематичну виставку присвячену 69-ій річниці визволення  Миколаївської області від фвашистських загарбників.

26.03.13. -  в районному  краєзнавчому музеї організовано   проведення екскурсій по виставочним залам постійно діючій  експозиції  « А память священна...»  з нагоди 69-ї річниці визволення Миколаївської області  від фашистських загарбників.

РДА | Переглядів: 496 | Додав: nbgrda | Дата: 29.03.2013 | Коментарі (0)

25.03.13. – голова РДА Сербін В.М. провів апаратну нараду з керівниками районних служб та начальниками управлінь, відділів РДА, в ході якої були підняті питання роботи перевізників району, харчування в дошкільних закладах та  температурний режим у ДНЗ; відвідування учнями шкіл  музею «Старофлостькі казарми» у м. Миколаєві; робота комісії по легалізації найманої  праці, функціонування пришкільного інтернату  під час весняних канікул; підготовка до відзначення 69-ї річниці визволення Миколаївської області від фашистських загарбників.

25.03.13. – перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провела робочу зустріч з керівником податкової інспекції з питань активізації проведення кампанії декларування доходів.

25.03.13. -  на базі  міської  загальноосвітньої школи № 1 І –ІІІ ст. відбувся  семінар – тренінг координатора проекту  «Молоді футбольні волонтери: Спорт та волонтерство для  цілей розвитку тисячоліття» Сая Дмитра з тренерами та викладачами фізичної культури району. В рамках проекту : впровадження методики « Розвиток молоді за допомогою футболу», яка поєднує  гру в футбол і навички про здоровий спосіб життя ( профілактика  ВІЛ\ СНІДУ, гендерна рівність та  запобігання настльству); підготовка фахівців для консультування молоді з питань розробки та реалізації проектів в межах ЦРТ на основі волонтерства. В ході тренінгу були роздані  тренерські набори ( методичні посібники та спортивний інвентар).Партнерами проекту «Молоді футбольні волонтери : Спорт та волонтерство для ЦРТ» є Бюро  ООН зі спорту на благо розвитку та миру,програма  Волонтери ООН за підтримки Державної  служби молоді та спорту  України та Федерації футболу України.

РДА | Переглядів: 486 | Додав: nbgrda | Дата: 29.03.2013 | Коментарі (0)

28 березня 2013 року відбулося засідання Новобузької районної  тристоронньої соціально – економічної ради за участю заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Лусти В.В. 

На засіданні було заслухано та обговорено питання:

         1. Про економічний розвиток сільського господарства району у 2012 році та стратегічні напрямки галузі у поточному році.

Доповідач: Сербін В.М. – голова райдержадміністрації

         2. Про стан оплати праці на підприємствах району та здійснення контролю за додержанням норм чинного законодавства.

Доповідач: Федунець С.М. – начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації

        3. Про реалізацію заходів активної політики зайнятості у районі у 2012 році та завдання на 2013 рік

Доповідач: Бабич Т.М. – директор Новобузького районного центру зайнятості населення.

        4. Про стан сплати єдиного соціального внеску суб’єктами господарювання Новобузького району до Пенсійного фонду України.

Доповідач: Луценко А.В. – начальник управління Пенсійного фонду України в Новобузькому районі

        В ході засідання обговорювались питання щодо проведення весняно – польових робіт, розвитку тваринництва, прозорості в питаннях виплати заробітної плати найманим працівникам та легалізації діяльності одноосібників, створення сільськогосподарських кооперативів в сільській місцевості,  ремонту доріг.

           Перед проведенням засідання заступник голови облдержадміністрації відвідав новозбудований тваринницький комплекс по вирощуванню свиней в с. Майорівка, розрахований на 3 тисячі голів, фермерського господарства  «Агро-1» Герасименка О.Д.

         Після засідання заступник голови облдержадміністрації Луста В.В. провів особистий прийом громадян. З проблемою щодо незаконного використання найманої праці одноосібниками територіальної громади та проханням втрутитись у вирішення даного питання звернувся Баратівський  сільський голова Солодухін Ю.І. 

                Голова селянсько-фермерського господарства «Біотоп» Дубовий Ю.І. звернувся до заступника голови облдержадміністрації за наданням допомоги у вирішенні питання виготовлення проекту  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для ведення сільськогосподарського виробництва на території Баратівської сільської ради

       Голова фермерського господарства Павловський М.І. порушив питання виготовлення агротехнічного паспорту сівозмін на землях, які обробляються фермерами.

РДА | Переглядів: 451 | Додав: nbgrda | Дата: 29.03.2013 | Коментарі (0)

22.03.13. – голова РДА Сербін В.М. провів зустріч з  керівником  Баштанської санітарної служби Бондарем О.Л. по  вивченню можливості  щодо розміщення  на території району підрозділу санітарної служби та організації її роботи.

22.03.13. – перший заступник голови  РДА Сенчина Г.М. провела  нараду з  керівниками управлінь ,відділів , структурних підрозділів РДА та керівниками  територіальних  управлінь по підготовці презентаційних матеріалів  для  організації звіту голови райдержадміністрації по соціально – економічному розвитку району за 2012 рік.

.22.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В. взяв участь  у засіданні  призовної комісії.

22.03.13.-  під головуванням заступника голови РДА Петраковського М.В.  відбулось засідання оргкомітету з питань підготовки заходів до проведення місячника «Спорт для всіх спільна турбота».

22.03.13. – сільськими головами Березнегуватської, Розанівської, Новоюріївської та Баратівської сільських рад в урочистій обстановці  п’ятьом матерям – героїням вручено посвідчення  та  нагрудний знак до  почесного звання « Мати – героїня».

22.03.13. -  працівниками апарату РДА проведено  День апарату  у Софіївській та Новомиколаївській сільських радах.

22.03.13. -   творчий колектив відділу культури РДА взяли участь в обласному конкурсі  « Материнська пісня».

РДА | Переглядів: 432 | Додав: nbgrda | Дата: 26.03.2013 | Коментарі (0)

21.03.13. – голова РДА Сербін В.М.  провів прийом громадян з особистих питань, в ході яких були підняті питання  забезпечення житлом та надання земельної ділянки.

21.03.13. – перший заступник голови  РДА Сенчина Г.М. провела засідання комісії по призначенню державної соціальної допомоги та субсидій малозабезпеченим сім’ям..

21.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В. взяв участь у роботі координаційної ради облдержадміністрації  з питань розвитку житлового будівництва.

21.03.13. – в районному управлінні юстиції  провів виїзний  прийом громадян з особистих питань начальник головного управління юстиції у Миколаївській області С.Д.Шаталюк. В ході прийому були підняті питання  оформлення прав на нерухоме майно та   функціонування реєстраційної служби.

21.03.13.- відбулось  засідання Президії районних рад ветеранів та інвалідів, в ході засідання  яких були підняті питання стану роботи первинної ветеранської організації Новоюріївської сільської ради та  функціонування  в центральній  районній лікарні  палат  підвищеної комфортності для пільгової категорії населення.

РДА | Переглядів: 438 | Додав: nbgrda | Дата: 26.03.2013 | Коментарі (0)

20.03.13. – голова РДА Сербін В.М.  провів нараду з  питань планування та забезпечення виконання спільних заходів щодо проведення ремонтних робіт з відновлення покриття на автошляхах району за участю першого заступника голови РДА Сенчиної Г.М., заступника голови РДА Петраковського М.В., заступника начальника служби автомобільних доріг у Миколаївській області.

20.03.13. – перший заступник голови  РДА Сенчина Г.М. провела засідання  робочої комісії  з основним перевізником по місту ПП Гайдуком щодо покращення обслуговування населення району по міському маршруту.

.20.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В.  провів робочу зустріч з  керівником КП «Центр первинної медико – санітарної допомоги» щодо проведення ремонтних робіт ФАПу у с. Улянівка.

РДА | Переглядів: 422 | Додав: nbgrda | Дата: 26.03.2013 | Коментарі (0)

19.03.13. – голова РДА Сербін В.М. провів нараду по питанню проведення місячника з питань благоустрою населених пунктів району.

19.03.13. – перший заступник голови  РДА Сенчина Г.М. провела робочу нараду по виконанню Програми зайнятості населення до 2017 року.

19.03.13. – перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провела нараду з питань щодо визначення додаткових джерел надходження для наповнення місцевих бюджетів.

19.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В.  взяв участь у  семінарі в обласному центрі підвищення кваліфікації  « Впровадження новітніх технологій у сфері енергозбереження».

РДА | Переглядів: 453 | Додав: nbgrda | Дата: 26.03.2013 | Коментарі (0)

19.03.13. – голова РДА Сербін В.М. провів нараду по питанню проведення місячника з питань благоустрою населених пунктів району.

19.03.13. – перший заступник голови  РДА Сенчина Г.М. провела робочу нараду по виконанню Програми зайнятості населення до 2017 року.

19.03.13. – перший заступник голови РДА Сенчина Г.М. провела нараду з питань щодо визначення додаткових джерел надходження для наповнення місцевих бюджетів.

19.03.13. – заступник голови РДА Петраковський М.В.  взяв участь у  семінарі в обласному центрі підвищення кваліфікації  « Впровадження новітніх технологій у сфері енергозбереження».

 

РДА | Переглядів: 502 | Додав: nbgrda | Дата: 20.03.2013 | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 881-890 891-900 901-910 911-920 921-923