Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 17:37
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Молодь за чисті легені

Молодь за чисті легені

                В рамках соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича , за ініціативи Молодіжної колегії про голові райдержадміністрації  в нашому місті пройшла молодіжна акція «Молодь за здоровий спосіб життя», приурочена до Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням.

                За сприяння  відділу освіти, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, центральної районної лікарні, спонсорів та людей, небайдужих до проблем молоді, було проведено вуличну акцію «Обміняй цигарку на цукерку», в ході якої активісти-волонтери, учні Новобузької гімназії, Новобузьких загальноосвітніх шкіл № 1, 7, 10 зверталися до життелів міста, студентів Новобузьких коледжів, перехожих з закликом  обрати світ без тютюнового диму. Діти роз’яснювали співрозмовникам шкоду, яку несе для здоров’я людини тютюнопаління, роздавали  інформаційні листівки, пропонували викинути цигарки, а замість них пригощали смачними цукерками. В ході акції  було знищено більше 260 цигарок і декілька пачок цієї отрути. Вченими доведено, що одна цигарка скорочує життя курця на 7 хвилин, отже, спільними зусиллями ми зберегли  життя новобужан на 1680 хвилин або на 28 годин.

                Логічним продовженням акції стала тематична дискотека для молоді, яку проовели молоді та завзяті студенти Новобузьких коледжів.  До молоді звернулася ініціатор акції, лікар-нарколог Чумак О.С.. Вразили  присутніх вихованці Новобузького районного  дитячого спортивного клубу бойових мистецтв «Воїн» ( голова клубу Мішенін В.Ю.) Данильченко В. та Коляда В., які незважаючи на  відносно невеликий досвід  вже володіють чудовою технікою кікбоксингу та спортивною майстерністю. На власному прикладі хлопці закликали молодих людей  займатися спортом, вести здоровий спосіб життя. Молодь мала змогу перглянути соціальні ролики та інформаційні фільми про негативний вплив тютюнопаління на здоров’я людини, а особливо підлітків.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (20.06.2013)
Переглядів: 512 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: