Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 16:57
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини роботи комітету з економічних реформ » Новини

Вшанування загиблих до Дня Скорботи

Вшанування загиблих до Дня Скорботи

 

     22 червня поточного року перший заступник голови райдержадміністрації Завальнюк Н.В., голова Новобузької міської ради Ночовський В.І., голова громадської організації ветеранів Великої вітчизняної війни Мельніченко І.І., громадськість мста взяли участь у мітингу з нагоди Дня Скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

     У своїх виступах міський голова, голова громадської організації ветеранів і учень 11 класу гімназії Кузьменко Владислав закликали згадати усіх, хто загинув на фронтах, в тилу, під час бомбардування, кого закатували в концтаборах і в’язницях. І мабуть, сьогодні ми, як ніколи, можемо уявити увесь той біль та горе, що випало на долю українців.

     На превеликий жаль, війна для українців – це не тільки нестихаючий болючий спомин минулого, війна – це наше сьогодення, сповнене болю і втрат, однак не позбавлене надії.

     Хвилиною мовчання присутні відділи шану в пам'ять про тих, хто загинув зі зброєю в руках, захищаючи Батьківщину, тих, кого замучили у концентраційних таборах, хто помер від голоду і хвороб та мужнього захисника українського народу, мешканця Новобужжя, який загинув 17 червня в зоні АТО і похований на Братському кладовищі– Мельникова Володимира .

      Ніхто не забутий, ніщо не забуте ! Слава героям !

Категорія: Новини | Додав: nbgrda (22.06.2015)
Переглядів: 464 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: