Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 22:12
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Зустріч з бійцями АТО у селі Шевченково

Зустріч з бійцями АТО у селі Шевченково

    В приміщенні Червонобаштанської ЗОШ відбулась зустріч жителів Шевченківської територіальної громади , представників місцевих органів влади, підприємців з  бійцями АТО  та  волонтерською групою Ново бузького району «Повернись  живим».

     Учасники бойових дій в зоні АТО Григоренко Станіслав, Сухоруков Сергій, Крило Віктор, Дік Іван, Синенький Василь поспілкувались з односельцями та  звернули увагу на  мирне та спокійне життя сільчан на відміну від  життя жителів Сходу.

  « Ми зробимо все можливе щоб і надалі   всі наші близькі жили  в спокою і мирі, не допустимо  ворожнечі і розбрату у нашій  області і районі», - заявив  учасник АТО ,бувший учень  Червонобаштанської ЗОШ Дік Іван.

    Всі присутні Хвилиною мовчання вшанували  пам’ять загиблих.

    До  учасників  круглого столу звернулись  голова районної ради Юрій Бондар та депутат обласної ради Віктор Сербін. Посадовці подякували хлопцям за їх  подвиг, патріотизм, за  гідне виконання свого обов’язку перед Батьківщиною. « Ми пишаємось, що маємо таких захисників, які ціною свого життя дають нам мирне сьогодення та не допускають проявів сепатаризму»

   Ініціативна група небайдужих ново бужан «Повернись живим»   прозвітувала про свою діяльність та показали документальний фільм про роботу волонтерської групи, яка була утворена у червні 2014 року. Гасло волонтерів  « Хто  якщо не ми».

     Учні школи звернулись до учасників АТО і волонтерів з вітальним словом, подарували воїнам зроблені власноруч ляльки – обереги та квіти. А жителі територіальної  громади надали  матеріальну допомогу  учасникам  АТО.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (29.12.2014)
Переглядів: 426 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: