Вітаю Вас Гість!
Середа, 17.07.2024, 01:29
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Здобутки Новобужжя у сільськогосподарській галузі

Здобутки Новобужжя у сільськогосподарській галузі

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Для аграріїв Новобужжя урочистості з нагоди цього свята відбулися 14 листопада 2014 року у приміщення районного будинку культури Привітати працівників сільського господарства району завітали голова райдержадміністрації Сергій Іванов і  голова районної ради Юрій Бондар

«Незважаючи на складні часи в державі, аграрії Новобужжя продемонстрували високі результати, забезпечили приріст сільськогосподарської продукції, наповнили внутрішній ринок високоякісними продуктами харчування. Завдяки невтомній праці хліборобів району зібрано високі врожаї, гарантовано продовольчу безпеку регіону, спрямовано мешканцям звільнених територій Донбасу та до зони АТО сотні кілограм продовольства. Вирощувати хліб, працювати на рідній землі – воістину благородна і почесна справа. Ваша робота в полі, на виробництві сприяє розквіту української держави, добробуту і благополуччю кожної родини». – зазначив у вітальному слові  очільник району.

 «Завдяки вашій сумлінній і наполегливій праці на Новобужжі сільське господарство – це одна з тих галузей, яка не лише не втрачає обсяги, але й нарощує виробництво. Завдяки вашій титанічній праці в  районі  зібрано гарний врожай», – звернувся до працівників сільського господарства та переробної промисловості голова районної ради Ю.Бондар.

  Керівники району   нагородили кращих працівників  у сільськогосподарській галузі  Почесними грамотами за багаторічну сумлінні працю, професіоналізм, стабільні показники у виробництві сільськогосподарської продукції. Також  на сцені   двом   працівницям сільського господарства було  вручено медалі Мати – героїня. Відзначено  Грамотами і Подяками  і  ветеранів хліборобської ниви.

   Привітати  працівників сільськогосподарської галузі    завітала заслужена артистка України Олена Білоусова, яка подарувала гостям свої чудові пісні і гарний настрій. Також працівників сільського господарства і гостей порадували своїми концертними номерами і артисти художньої самодіяльності районного будинку культури і  сільських рад району. Всі присутні отримали емоційне задоволення  та чудовий настрій.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (14.11.2014)
Переглядів: 398 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: