Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 19:41
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Збереження суспільного спокою - наша спільна мета

 Збереження суспільного спокою в районі – наша спільна мета

Про це повідомив Сергій Іванов під час наради із  керівниками сільгосппідприємств, міським та сільськими головами та силовими структурами

«Ми маємо докласти зусиль, аби наш район залишився  територією миру і стабільності. До цього прагне влада і громадськість, цього найбільше хочуть люди. Задля миру, ми мусимо сприяти посиленню обороноздатності України. Тому на першому місці наразі мають залишатися питання мобілізації», – наголосив керівник району. Необхідно скоординувати роботу щодо забезпечення безпеки громадян і захисту об’єктів інфраструктури району.

«За проведення мобілізації несуть персональну відповідальність  керівники установ, організацій,  голови територіальних громад району. Там, де влада працює і є довіра з боку громади, мобілізація проходить належним чином, адже це взаємозалежні речі», – підкреслив Сергій Іванов.

Очільник району наголосив на негайному підвищенні рівня організації оповіщення та відправки військовозобов’язаних до військових частин. Аби провести мобілізаційні заходи, як того вимагають Президент та Уряд, він дав відповідні доручення керівникам на місцях, міському та сільським головам , районному військовому комісару та силовим структурам.

Керівники сільгосппідприємств ініціювали збір коштів для придбання  КамаЗів і передання їх Збройним Силам України від Ново бузької громади.

Окремим блоком розглянули питання забезпечення безпеки громадян району. Начальник РВ УМВС Сивенюк В.М. проінформував присутніх що на сьогоднішній день збільшено кількість патрульних нарядів міліції, які на вокзалах, вулицях та громадських місцях проводять перевірки транспорту та громадян з метою унеможливлення перевезення зброї, вибухівки чи інших небезпечних предметів. «Просимо вас утриматись від участі у масових заходах та зібраннях задля власної безпеки та допомагати силовим структурам у боротьбі з деструктивними проявами, інформуючи про загрози, вчинення диверсій, провокацій чи терористичних актів».

 Начальник управління соціального захисту населення С.Федунець  проінформувала присутніх про хід  проведення благодійної  акції по наданню допомоги вимушеним переселенцям з Донецької та Луганської областей.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (06.02.2015)
Переглядів: 388 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: