Вітаю Вас Гість!
Середа, 17.07.2024, 00:00
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Засідання тристоронньої соціально - економічної ради

Діяти, а не залишатися осторонь суспільно-важливих проблем, закликав учасників засідання тристоронньої соціально-економічної ради голова райдержадміністрації Сергій Іванов

    Під час засідання  тристоронньої соціально – економічної ради, голова райдержадміністрації Сергій Іванов коротко охарактеризував суспільно – політичну ситуацію в країні та регіоні. Зазначив, що завдяки зусиллям органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, роботодавців, представників приватного сектору, злагодженій діяльності усіх гілок влади на території регіону і району забезпечено стабільна виплата заробітної плати, пенсій, стипендій, соціальних допомог. Також у нас  забезпечено мир і спокій

 «На  окупованих територіях є великі труднощі з роботою  та отриманням заробітної плати і пенсій. Зокрема, більше 20% пенсіонерів із окупованих  бойовиками регіонів перевели свої пенсії на території, контрольовані українською владою. Всього ж сьогодні не отримують пенсії понад 600 тисяч жителів Донецької області, які проживають у зоні АТО.»- повідомив керівник району.

 Перший заступник голови райдержадміністрації  Наталія  Завальнюк  прозвітували перед членами тристоронньої  соціально – економічної  ради про підсумки виконання угоди між Новобузькою райдержадміністрацією, районною радою, районною організацією сільгоспвиробників, районною радою товаровиробників, радою об'єднань приватних підприємців та профспілок на 2012-2015 роки з соціально-економічних питань в 2014 році.

Наталія Володимирівна відмітила  «положення угоди охоплюють питання різних сфер діяльності. Тому сьогодні підводячи підсумки за 2014 рік можна зазначити , що робота всіх сторін угоди була направлена на забезпечення  стабільності та  злагодженій роботи всіх галузей економіки, недопущення проявів сепаратизму, масових заворушень, дестабілізації роботи  державних установ»

- Діяти, а не залишатися осторонь суспільно-важливих проблем, закликав учасників засідання тристоронньої соціально-економічної ради голова райдержадміністрації Сергій Іванов. Він наголосив: від активної позиції профспілок, роботодавців і влади, залежить те, яким буде Державний бюджет 2015 року та які державні програми реалізовуватимуться наступного року.

- За нами стоять тисячі людей, і вони чекають  від нас реакції з приводу ініціатив Кабінету Міністрів України. Тому сподіватися, що хтось вирішить проблеми за нас   - неправильно,  - зауваживСергій Іванов.

Разом із тим, голова Правління Асоціації  обласного об’єднання сільгоспвиробників Володимир Ключник зазначив, що  діяльність тристоронньої  соціально-економічної ради в районі уже кілька років поспіль залишається на належному рівні.  Натомість, із його слів, удосконалення потребує   на законодавчому рівні фіксована оплата податку  при обробітку землі та легалізація зайнятості одноосібників.

Для більш ефективної роботи тристоронньої соціально-економічної ради  перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Завальнюк запропонувала запрошувати на засідання представників громадських організацій та влади усіх рівнів.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (18.12.2014)
Переглядів: 531 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: