Вітаю Вас Гість!
Середа, 17.07.2024, 01:36
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Засідання колегії РДА

Засідання колегії райдержадміністрації

    19 листопада  голова райдержадміністрації Сергій Іванов  та голова районної ради  Юрій Бондар взяли участь у роботі колегії райдержадміністрації. На порядок денний були винесені питання  щодо стану та тенденцій соціально – економічного розвитку району за 9 місяців п.р. В ході обговорення  члени колегії підняли  актуальне питання ремонту доріг на території району. Про  підсумки виконання  районного бюджету за 9 місяців п.р. доповіла начальник фінансового управління РДА  Крикун І.Г. Доповідач відмітила, що  податків і зборів до районного бюджету надійшло 19,6 млн.грн., виконано планові показники , але є і проблеми по виконанню бюджетів сільських рад.

 Про підготовку  та проведення  опалювального періоду 2014 – 2015 років проінформував присутніх заступник голови РДА М.В. Петраковський, який  зупинився на проведенні відповідної роботи сільськими головами  щодо укладання  договорів з  господарствами та підприємцями  на розчистку снігу взимку та передбачення коштів на  оплату таких робіт.

    Начальник управління соціального захисту  населення РДА С.М.Федунець  проінформувала членів колегії про  виплати всіх видів державної  допомоги на  житлово – комунальні послуги  за 9 місяцв п.р. також зупинилась на атестації робочих місць  в шкідливих умовах праці на території району. Відмітила, що в районі потребують атестації 491  робоче місце, про атестовано – 392. Зовсім не атестує робочі місця  керівник ПОП «Лан».  Також доповідач зупинилась на виконанні районної Програми «Новобужжя – безбар’єрне». Відповідні зауваження  отримали  керівники установ , де  заходи програми  виконані  не в повному обсязі.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (19.11.2014)
Переглядів: 365 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: