Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 13:23
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

засідання громадської ради

Налагодження ефективної взаємодії органів влади з  громадською радою

    25 березня відбулось засідання громадської ради за участі голови райдержадміністрації Сергія Іванова. Члени громадської ради заслухали інформацію начальника районного управління Пенсійного Фонду України Анни Луценко щодо пенсійної реформи в Україні , шляхів реформування пенсійної галузі та збереження соціальних гарантій. Також заслухали роз’яснення  начальника реєстраційної служби районного управління юстиції  Олени Альбертін основних положень Законів України «Про волонтерську діяльність» та «Про благодійну діяльність». Внесли  зміни до Комплексної Програми увічнення пам’яті учасників анти терористичної операції, жертв воєн та політичних репресій у Ново бузькому районі на 2015 рік. Розглянули ряд пропозицій щодо  упорядкування центральної площі міста, встановлення пам’ятника Т.Шевченку, встановлення у парку «Ветеран» Аллеї Героїв Новобужжя., зміни назви вулиці Леніна на вулицю Соборна,а центральну площу назвати  площею Героїв Небесної Сотні. Робота громадської ради була плідною і конструктивною.

«Основним завданням районної державної адміністрації на даному етапі є налагодження ефективної взаємодії з інститутами громадянського суспільства, що, в свою чергу, має базуватися на партнерстві, взаємній відповідальності та заінтересованості у досягненні завдань, пов’язаних з процесом демократизації, соціально-економічним і духовним прогресом, всебічним забезпеченням захисту прав і свобод людини та громадянина» - підкреслив Сергій Іванов.
Наголосив, що готовий до відкритого діалогу, контактів та розгляду конструктивних пропозицій та до активної підтримки громадської ради при виконавчому органі.

Також керівник району відмітив, що серед пріоритетів співпраці з інститутами громадянського суспільства буде опрацювання пропозицій від третього сектора щодо децентралізації влади та реформування місцевого самоврядування.

Підводячи підсумки засідання голова громадської ради при райдержадміністрації  Валерій Головко визначив дні роботи профільних комітетів та надав пропозиції щодо відпрацювання напрямків подальшої діяльності.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (26.03.2015)
Переглядів: 419 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: