Вітаю Вас Гість!
Середа, 17.07.2024, 01:38
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Заходи до Дня волонтерів та Дня Збройних Сил України

Боронити рідну землю на сході держави від агресорів сьогодні пішли тисячі наших земляків у складі Збройних Сил України

05 грудня в сесійній залі  зібрались керівники району, міста, представники сільських територіальних громад,  навчальних закладів, волонтери, громадськість щоб віддати данину шани   з нагоди відзначення Дня волонтерів та Дня Збройних Сил України. Голова райдержадміністрації Сергій Іванов відмітив « Невтомна праця волонтерів – це приклад самовідданості та життя заради інших людей. Ви завжди готові обігріти самотніх та знедолених, поборотися із важкими хворобами, допомогти на життєвому шляху дітям та літнім людям, зберегти для нащадків неповторність та красу природи. Низький уклін тим волонтерам, які сьогодні пліч-о-пліч із нашими військовими захищають свободу та незалежність України. Завдяки Вашому героїзму та самопожертві щодня воїни отримують амуніцію, відремонтовану техніку, медикаменти, товари першої необхідності. Ви врятували сотні життів, поставили на ноги тисячі поранених, обладнали десятки блокпостів, кілометри фортифікаційних споруд, оточили теплом та турботою родини наших земляків, які беруть участь в Антитерористичній операції.Волонтери – це справжні українські герої. Ново бузька  громада завжди пишатиметься Вами».Очільник району привітав переможців обласного конкурсу «Волонтер року»: колектив районного народного хору ( кер. Пахомова Л.) та колектив Вільно запорізької загальноосвітньої школи (кер. Меншій А.). Грамотами райдержадміністрації та районної ради були нагороджені кращі волонтери, які ціною власного життя надають допомогу нашим військовим.

  Українська армія є визначальним чинником збереження суверенітету країни та її територіальної цілісності. Щодня військовослужбовці ціною власного життя відстоюють наше право на незалежність. Останнім часом значно зріс авторитет Збройних Сил серед українського народу, який надає не лише моральну, а й матеріальну підтримку військовим посередництвом волонтерів. У своєму виступі  Сергій Іванов відзначив важливість завдань, які сьогодні виконують військові, героїзм солдат і офіцерів, саможертовність волонтерів, які спільними зусиллями мужньо відстоюють цілісність країни.

Присутні поіменно пригадали всіх героїв Миколаївської області, котрі загинули в ході проведення АТО. Цьогоріч це свято має особливе значення. Адже Україна вперше за роки незалежності зі зброєю в руках відстоює своє право на територіальну цілісність та соборність.

«Боронити рідну землю на сході держави від агресорів сьогодні пішли тисячі наших земляків у складі Збройних Сил України та в бойових загонах добровольців. Ново бузькі військовослужбовці прославилися своєю мужністю та героїзмом. Саме завдяки вашій відвазі була відвойована значна частина територій у бойовиків. Наразі ви впевнено і невідступно тримаєте в обороні стратегічні державні об’єкти.»- зауважив   керівник району.Свято Збройних Сил України – це данина пам’яті воїнам, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України. Віримо в те, що Українська армія буде залишатися національною гордістю, гарантом безпеки нашої держави.

Після урочистої частини  присутні отримали емоційне задоволення від святкового концерту за участі  артистів районного будинку культури , аматорів, кращих артистів району та лауреатів обласних та державних відзнак .Особливо присутніх схвилював вірш, який написала  сама  учениця  загальноосвітньої школи №1  присвячений нашим хлопцям, які нас захищають .

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (05.12.2014)
Переглядів: 458 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: