Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 18:56
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Вплив мобілізації на майбутню весняно - посівну кампанію

Вплив мобілізації на майбутню  весняно – посівну кампанію

     Голова райдержадміністрації Сергій Іванов провів апаратну нараду за участю голови районної ради Ю.Бондаря, міського голови, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій та установ .Слід  зазначити, що в першу чергу тематика наради  була спрямована на  обстеження та приведення до порядку  захисних споруд, які розташовані на території району. Особлива увага буде приділятись огляду приміщень для розміщення людей, дизель-електростанцій, санітарних вузлів, приміщень для зберігання продовольства, систем опалення, водопостачання, вентиляції та водовідведення, електрозабезпечення та зв’язку;  також перевірятимуть  захищеність входів і виходів відповідних приміщень.

«Протягом березня необхідно завершити  приведення захисних споруд до порядку. За цей час ми обстежимо та перевіримо стан готовності усіх захисних споруд  по місту» - запевнив голова райдержадміністрації Сергій  Іванов.
Також питання стосувалися процесу мобілізації. За словами посадовця, наразі мобілізація не загрожує проведенню весняно-польових робіт. Тим паче господарства, як і будь-які підприємства, організації мають право здійснювати бронювання тих чи інших працівників. В цьому випадку мова йде про фахівців, які потрібні для проведення весняно-польових робіт.
Окрім того, Сергій Іванов дещо зняв напругу і вніс ясність стосовно самого перебігу мобілізації. Повістки, які отримують чоловіки, передбачають явку до військового комісаріату задля проходження медичної комісії, уточнення війської спеціальності і т.д. Це свого роду встановлення контакту з військовозобов’язаними.
Щодо формування посівної посадовець зазначив, що жодних військових замовлень немає, посівна формується відповідно до потреб ринку. Однак за тими тенденціями, які наразі скаладаються, період посіву буде досить короткий через недостатню зволоженість грунту.
Окремим блоком виступили питання, що стосувалися ситуації в районі і з вимушеними переселенцями.. Паралельно проводиться інвентаризація житла у місті і  по району. Відповідні комісії оцінюють приданість приміщень та будинків для проживання, необхідність проведення ремонтних робіт

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (02.03.2015)
Переглядів: 381 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: