Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 19:51
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Влада, громадськість та волонтери: спільні дії для забезпечення української армії

Влада, громадськість та волонтери : спільні дії для забезпечення української армії

Сергій Іванов ініціює створення в районі дієвої системи взаємодії  між владою, громадськими організаціями, волонтерами, військовими та силовими структурами  

Основна мета – налагодити інформаційний обмін, ефективно скоординувати гуманітарні потоки учасникам АТО.

«Волонтерський рух – це безпрецедентне явище в Україні. Завдяки зусиллям небайдужих громадян, військовослужбовці Ново бузького району забезпечені всім необхідним, – наголосив голова райдержадміністраціїСергій Іванов. – Разом з тим, у цьому питанні не завжди вистачає координації.  Трапляється, що волонтери привозять до військової частини речі чи обладнання, а вони вже там є. Тобто відбувається дублювання. Водночас, цей гуманітарний вантаж конче необхідний для іншого військового формування».

Сергій Іванов наголосив на необхідності поглиблення співпраці влади, силових структур, волонтерських рухів та громадських організацій. Наше завдання –скоординувати дії, щоб підприємці, волонтерські організації спілкувалися між собою. Перш за все, необхідно налагодити зв'язок».

Завдання полягає у забезпеченні бійців, які зараз знаходяться в навчальних центрах, у зоні проведення антитерористичної операції, всім необхідним: одягом, взуттям, спорядженням. Є питання щодо харчування, тепловізорів, бронежилетів, пояснив посадовець.

 Повідомив , що районна влада забезпечила волонтерську групу «Повернись живим» приміщенням та оргтехнікою.

Зокрема, посадовець повідомив, що найближчим часом буде створена Громадська рада при райдержадміністрації. яка буде наділена повноваженнями координувати  дії волонтерів, громадськості та  влади.

У ході наради порушувалось питання повернення довіри до влади, яка була втрачена у попередні роки.

Про реальну ситуацію на передовій, стан забезпечення та настрій військовослужбовців розповіли волонтери, які щойно повернулись із зони дій АТО.

«Ми працюємо  майже рік, з початку мобілізації. Військовослужбовці дуже вдячні за допомогу людям, які, не шкодуючи часу та сил, ризикуючи життям роблять важливу справу», – підкреслив один із активістів.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (26.01.2015)
Переглядів: 420 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: