Вітаю Вас Гість!
Середа, 17.07.2024, 01:51
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Важливість діалогу між владою і політичними силами

Сергій Іванов  наголосив на  важливості  взаємного діалогу між владою і політичними силами

    12 листопада  голова РДА С.Іванов провів засідання «круглого столу» з  лідерами  політичних сил району. Адже саме під час діалогу  вирішуються   проблеми та  з’являються  ідеї розвитку району. В ході  засідання  круглого столу  були обговорені питання  результатів проведення позачергових виборів  депутатів до  ВРУ по нашому районі. Зокрема в учасників   засідання було багато зауважень до формування  списків виборців по району. В ході дискусії піднялось питання виховання патріотизму у підростаючого покоління, консолідації суспільства, єдності. Присутні  одностайно запропонували органам влади   в центрі міста встановити бігборд з фотографіями наших хлопців, які сьогодні служать в зоні дій АТО. Адже вони – наша гордість і ми повинні ними пишатись.

 Також учасники засідання обговорили питання соціально – економічного розвитку району. А саме питанням  наповнення  районного бюджету та  проблемами , які пов’язані з опалювальним періодом. Чому в дитячих садках, школах, лікарнях  сьогодні холодно ? Сергій Іванов разом  із заступником  голови райдержадміністрації М.Петраковським пояснили , що до всіх районів області доведені відповідні ліміти по опаленню в  бюджетних установах.  Ліміти в цілому скорочені в порівнянні з минулим роком на 10% .І що  дуже погано – по кожному місяцю окремо свій ліміт. Керівниками органів влади зроблено все можливе для  повноцінного і своєчасного проведення опалювального сезону. Але встановлення лімітів ПАТ  «Миколаївгаз» є беззаперечним і з цим  приходиться миритись.  Лідери партій  разом з керівниками району радились, що можна зробити  для покращення опалення  дошкільних і шкільних закладів. Обговорювали і альтернативні види палива  . Також учасники  круглого столу запропонували очільнику району  роз’яснювати через засоби масової інформації  питання , які турбують владу. Чим переймається влада сьогодні, що залежить від органів влади, що не залежить від органів влади? Все це повинна знати громадськість і спільно  працювати на благо людей і району.

    І звичайно, болючим питанням обговорення  стало питання  користування землею, яка була в оренді в  закладах культури, освіти, охорони здоров’я. Тому , учасники засідання  внесли пропозицію звернутись до  новообраних депутатів ВРУ,  до самої Верховної ради України, Кабінету Міністрів України щодо повернення земель  закладам  соціальної сфери району. Засідання пройшло у конструктивному руслі

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (13.11.2014)
Переглядів: 375 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: