Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 16:04
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

У війни не дитяче серце

" У війни не дитяче лице"

Під такою назвою 13 березня 2015року в Вільнозапорізькій сільській бібліотеці пройшла година спілкування . Зустріч відбулася з учасником АТО Медчуком Іваном Івановичем та учнями Вільнозапорізької школи. Розповідь розпочала завідуюча бібліотекою Гоцелюк Віта Петрівна, яка нагадала учасникам , що з нашої територіальної громади в зоні АТО було семеро військовослужбовців. Всі вони пройшли дуже тяжкі, емоційні випробування. В мирний час хлопці мали зовсім мирні професії, працювали, дехто виховував дітей. Раділи сонцю та мирному небу. Але над країною нависла загроза її цілісності, свободи. І ці молоді люди стали на захист своєї Батьківщини. Душевна розповідь бійця викликала великий інтерес у всіх учасників зустрічі. Діти не залишилися байдужими до розповіді про страшні події, які доводилося пережити в зоні АТО українським військовослужбовцям, про те, як вони боролися проти зовнішньої агресії за цілісність України, за її волю, честь і славу, за народ.

  Закликав учасників любити Україну та бути патріотом своєї держави. Іван розповів про тяжкі воєнні будні, які йому довелося пережити. Ознайомив присутніх із роллю волонтерського руху в зоні АТО. “Усім зрозуміло, що без допомоги волонтерів українським військовим в зоні конфлікту було б нелегко.” Іван Іванович розказав учням про особисті речі, які дуже необхідні військовим в зоні АТО. Це і листи від учнів, і малюнки, і обереги. Звернув увагу на те, що в зоні бойових дій обов’язково потрібно виконувати вказівки командирів, підтримувати дисципліну. Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять усіх загиблих воїнів. Виховний захід наповнений великим національно-патріотичним змістом, базувався на історії України.

Своє захоплення і вдячність воїнам-захисникам адресували учасники заходу. А Івану Івановичу бібліотекар подарувала оберіг в пам’ять про зустріч.

Всі учасники зустрічі побажали, щоб якнайшвидше закінчились бойові дії у зоні АТО. Щоб нікому не потрібно було туди повертатись, залишаючи своїх рідних у страшній тривозі і постійних переживаннях.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (16.03.2015)
Переглядів: 392 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: