Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 15:28
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

"У нас одна Батьківщина - наша рідна Україна"

 

Урок мужності

«У нас одна Батьківщина – наша рідна Україна!!!»

У Баратівській філії сільської бібліотеки проведено урок мужності «У нас одна Батьківщина – наша рідна Україна!!!» , де було запрошено жителя села Баратівки Олександра Вікторовича Черноуса, який на даний час мужньо захищає Батьківщину у зоні АТО(Донецька обл.) . Зустрічали його хлібом – сіллю на вишитому рушникові.Участь у заході взяли вчителі , учні та жителі села Баратівка.

Ведучими заходу були завідуюча бібліотекою О.В.Водоп’ян та вчитель Баратівської ЗОШ Н.В.Свідерська.

На свято було запрошено сільського голову, депутата сільради, родину і однокласників О.Черноуса. Вітала його і класний керівник – А.Є.Медончак,яка пригадувала про його добре серце, яке він має ще з дитячих років, і наостанок подарувала маленьку іконку.

Сільський голова Юрій Солодухін відзначив “Ми дякуємо Вам за те, що забуваючи про страх, про біль, про безпеку, Ви встали на боротьбу з ворогом і усвідомлювали  , що можете  загинути в будь-яку секунду. Ми – сільська громада, наша шкільна родина, щиро хвилюється за кожного з наших жителів, які зараз в зоні АТО і тому не раз долучались до благодійних акцій по збору продуктів харчування, теплого одягу, іменних посилок, і навіть листівок від наших дітей. Чи отримували ви таке вітання від нас? Ще ми маємо відео звернення, яке має змогу переглянути в ютубі кожен бажаючий.(Перегляд)

Для присутніх було представлено слайд – шоу про дитячі та юнацькі роки воїна. Д іти подарували обереги – вишиту хустинку та янгола – охоронця зробленого з бісеру.

Сьогодні десятки тисяч наших синів, братів, чоловіків, коханих – патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи неньку Україну.

Сотні наших побратимів, що отримали поранення в боях, перебувають у військових шпиталях. І сьогодні їм, як ніколи, потрібні ваша увага, добре слово, підтримка”,- зауважив Олександр Чорноус.

На кінець зустрічі Олександр Вікторович прокоментував власні фото із війни, яка іде на Сході України .

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (16.03.2015)
Переглядів: 462 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: