Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 16:02
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

У квітні новобужани отримають бланки документів для оформлення субсидій

У квітні жителі Новобужжя  отримають бланки документів для оформлення субсидій

Реформа процедури нарахування і отримання субсидій має на меті відкрити систему соціального захисту та відновити довіру людей до державної допомоги. На цьому наголосив Міністр соціальної політики України Павло Розенко під час публічного звіту Кабінету Міністрів України про сто днів діяльності.

 


За словами профільного Міністра, нова система субсидій запрацює з травня поточного року. «Вона буде простою і доступною для кожної людини. Ми спростили процедуру оформлення субсидій, зняли всі штучні обмеження і несправедливі критерії», - звернув увагу Павло Розенко.
Вже у квітні цього року кожне домогосподарство отримає разом із платіжними квитанціями за житлово-комунальні послуги бланки документів для оформлення субсидій.
Нагадаємо, що нещодавно Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк наголосив, що в Державному бюджеті України виділено 24,5 мільярда гривень, на субсидії для малозабезпечених громадян, які повинні дійти до кожної людини.
Відтепер за ініціативи Мінсоцполітики призначення субсидії відбуватиметься на підставі лише двох документів – заяви та декларації (скасовується необхідність надання довідок про доходи, у тому числі й працюючих осіб)

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (17.03.2015)
Переглядів: 373 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: