Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 21:35
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Труднощі випробовують і ставлять нам оцінки

Труднощі випробовують і ставлять нам оцінки

     Щедрий снігопад із заметіллю напередодні нового року випробовував жителів південного регіону, в тому числі і нашого району, на міцність і колективістський дух у територіальних громадах. Саме в ті моменти, коли люди зустрічаються із труднощами, проявляються і найкращі, і найгірші риси характерів, моральні якості людей, колективів і громад. Дякую всім сільським головам, які оперативно вживали заходів, залучаючи людей і техніку для прогортання доріг. Щире «спасибі!» кажу керівникам усіх підприємств, фермерам, підприємцям і одноосібникам, котрі задіяли всі можливі способи, або повернути населеним пунктам можливість вільно пересуватись і мати доступ до центральних доріг і райцентру. Заслуговують на вдячність жителі міста і сіл, які взяли лопати і вийшли  прочищати  шлях  від  порогу власної домівки до дороги і по алейках,у громадських місцях, біля офісів, магазинів, установ і закладів. вони це робилина відміну від тих, хто лише виглядав у вікно та лаяв владу.

  Так, багато чого в нашому житті викликає тривогу і справедливо піддається критиці. Та з іншого боку… нової техніки для розчищення снігу в новому Бузі  не купували, певно, років із тридцять. на машини і для організації роботи хронічно не вистачає коштів. Тому на перший план в критичних ситуаціях виходять уміння  організуватись,  самовіддача кожного, готовність взяти на себе відповідальність й матеріальну ношу. Я розповім лише про один з багатьох прикладів, як нинішній снігопад нас випробовував.

У ніч з 29 на 30 грудня вітром зняло з даху  будівлі райради близько трьох десятків  шиферин  якраз  над  залою сесійних засідань. Погода не вщухала, а треба було негайно діяти. І на допомогу прийшов із своїми працівниками підприємець  П.  Рознійчук.  Хоч  дошкуляв мороз і вітер шпурляв снігом, за день зняли побитий шифер і закрилидах. Виручив будматеріалами керівник приватного підприємства О. Бондар та краном – О. Філіпський. У боротьбі із труднощами найцінніше – взаємодопомога і взаємовиручка, як хто себе поведе, таку отримає  оцінку – від людей і від життя.

 

                                                                                     Ю. БОНДАР, голова районної ради.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (12.01.2015)
Переглядів: 371 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: