Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 18:40
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Створено нову Громадську раду при райдержадміністрації

Сергій Іванов: « Лише у єдності влади та громадськості можуть здійснюватись реформи»

Голова райдержадміністрації взяв участь в установчих зборах громадської ради

 «Сьогодні відбувається перезавантаження всіх гілок влади. Якісного оновлення потребує також і громадська рада. Адже як дорадчий орган вона має реалізувати право громадян на участь в управлінні державою, здійснення громадського контролю за діяльністю влади», – звернувся до учасників зібранняСергій Іванов.

За його словами, люди, які виявили бажання увійти до складу громадської ради, є справжніми патріотами держави, їм не байдужа доля Ново бузького району..

«Події останнього року засвідчили, що влада не може ігнорувати думку громадськості. Непрозорість, зловживання та злочини у діях влади викликали хвилю народного спротиву, який переріс у Революцію Гідності», – підкреслив очільник Новобужжя

«Нині будується нова українська держава, в якій не буде місця зловживанням можновладців, де кожен доленосний крок буде узгоджений із суспільством і об’єктивно відображатиме думку більшості. Всі важливі питання життєдіяльності області будуть обговорюватися з громадою. Прозорість та відкритість – єдина умова нашої співпраці та запорука прийняття ефективних управлінських рішень. Лише у єдності влади та громадськості можуть здійснюватись реформи», – переконаний Сергій Іванов

У ході засідання було обрано нову громадську раду. До її складу ввійшли 14 представників інститутів громадянського суспільства району. Обрано голову Громадської ради  - Головка Валерія Анатолійовича, представник районної громадської організації «Союз інвалідів України»

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (23.02.2015)
Переглядів: 404 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: