Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 19:19
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Спостерігачі ОБСЄ на Новобужжі

      Спостерігачі ОБСЄ на Новобужжі 

  4 лютого поточного року голова райдержадміністрації С.В.Іванов разом із першим заступником голови райдержадміністрації Н.В.Завальнюк провели робочу зустріч із спостерігачами Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) Спеціальної моніторингової місії в Україні, яка розташована в м. Херсоні Борисом Кецманом та Юргеном Шпайделем.

          Спостерігачі покликані сприяти зменшенню напруження, становленню миру, стабільності та безпеки. З метою сприяння діалогу на місцях місія взаємодіє з органами влади усіх рівнів, а також з громадянським суспільством, етнічними та релігійними групами та місцевими громадами. Місія збирає інформацію та звітує про ситуацію з безпекою, встановлює та повідомляє факти щодо конкретних інцидентів, включно з тими, що стосуються заявлених порушень основоположних принципів ОБСЄ.

          Шанованих гостей, під час зустрічі, цікавила ситуація з питань прийому та розміщення громадян, дітей з тимчасово окупованих територій та зони проведення антитерористичної операції ; виплати пенсій таким громадянам та нарахування і виплата соціальних допомог, відповідно до прийнятих законодавчих актів ; загальна суспільно – політична ситуація ; факти проявів сепаратизму на території району ; стан проведення мобілізації до Збройних сил України, в тому числі і жінок ; волонтерський рух та надання волонтерської допомоги військовослужбовцям нашого району ; гендерна політика і стан справ у галузі сільського господарства.

          Крім того, наші гості, цікавилися питаннями, такими як – чому на території району відсутні господарства з вирощування плодово-ягідних культур та відсутність систем зрошування і можливості його запровадження. Також, було розглянуто питання і стану доріг загальнодержавного значення.

            Наприкінці зустрічі спостерігачі подякували за спілкування, надали координати для подальшого співпраці та отримали в подарунок від голови райдержадміністрації С.В.Іванова кольоровий календар про Пелагеївський Свято-Михайлівський монастир, який дуже зацікавив їх своєю історією .

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (05.02.2015)
Переглядів: 520 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: