Вітаю Вас Гість!
Середа, 17.07.2024, 00:01
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Сергій Іванов зустрівся з пердставниками громадської організації чорнобильців за круглим столом

Сергій Іванов  зустрівся з представниками  громадської організації чорнобильців «Союз Чорнобиль України»

У зв’язку з підготовкою та проведенням в районі заходів до Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС в залі засідань райдержадміністрації 12 грудня відбулась зустріч голови РДА, голови районної ради та керівників відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації з представниками громадської організації чорнобильців.
На зустрічі обговорювались питання співпраці громадськості з органами державної виконавчої влади і місцевого самоврядування щодо соціального та медичного захисту громадян , постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Сергій Іванов у вступному слові зазначив: «Щороку в грудні ми віддаємо шану героїзму і мужності людей, які були учасниками ліквідації аварії на ЧАЕС. Без перебільшення неоцінимим є громадянський подвиг тих, хто ціною власного здоров’я, а часом і життя зробили колосальну роботу у перші дні і місяці після трагедії, хто будував саркофаг над четвертим енергоблоком, відвернувши смертельну загрозу для людства ».
Він також підкреслив, що зустріч відбувається в кінці фінансового року, коли не тільки можна підбити підсумки роботи, але й використати можливість коригувати видатки з бюджету на наступний рік при його формуванні, довести до центральних органів влади наболілі проблеми цієї вразливої категорії.
«Завданням виконавчої влади є пошук будь-яких можливостей для максимальної допомоги чорнобильцям усіх категорій та громадянам, що проживають на забруднених територіях»,- акцентував голова РДА.
В ході зустрічі керівники управлінь райдержадміністрації, організацій та установ інформували присутніх про виконання відповідних пунктів  районної Програми «Турбота» .


В обговоренні пропозицій щодо нагальних питань соціального та медичного захисту постраждалих громадян взяли участь: Вікторія  Баралюк - заступник головного лікаря центральної районної лікарні , Володимир Тяпаєв - голова Ново бузької районної громадської організації «Союз Чорнобиль України», Світлана Федунець -  начальник  управління соціального захисту населення,Валентина Лучна -  головний лікар  центру первинної медико – санітарної допомоги, Анна  Луценко – начальник районного управління Пенсійного фонду, Олег Козлов -  перший заступник міського голови.

   Після  зустрічі за круглим столом з  ліквідаторами  ЧАЕС, керівники району та представники  громадської організації «Союз Чорнобиль України»  взяли участь у  мітингу  присвяченому вшануванню ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. Присутні вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника  загиблим  ліквідаторам ЧАЕС.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (12.12.2014)
Переглядів: 371 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: