Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 23:27
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Сергій Іванов: 2015 рік буде непростим

 

Сергій Іванов: 2015 рік буде непростим. Усім українцям доведеться вчитися заощаджувати.

Голова райдержадміністрації прокоментував представлену прем’єр-міністром України програму діяльності Уряду

Розпочинаючи апаратну нараду Сергій Іванов нагадав, що минулого тижня публічно була представлена програма діяльності Кабінету міністрів України. Голова РДА дану програму відверто називає непростим документом, на який, за його словами, іще чекає велика дискусія у суспільстві. Але керівник району наголошує, що людей необхідно готувати до змін, нехай часом і непопулярних, але вкрай необхідних для держави.

- Програма діяльності Уряду стосується усіх сфер життя, - зауважив Сергій Іванов.

За економічним напрямком, він виділив проведення земельної реформи, скорочення видатків, легалізацію заробітних плат шляхом зменшення податкового навантаження, інтеграцію української енергосистеми у європейську, диверсифікацію шляхів та джерел енергопостачання.

У соціальній сфері серйозні реформації чекають на пенсійне забезпечення, де скасовуватимуться спеціальні пенсійні виплати.

Давно назріла пора змін у медичній галузі, як сказав Сергій Іванов – медицина у нас уже давно не безкоштовна. А тому рух до страхової медицини це той шлях, який обрали багато європейських країн, і яким треба йти і Україні – пояснив очільник району.

Серед очікуваних новацій у правовій сфері Сергій Вікторович перелічив реалізацію антикорупційного законодавства зі створенням національного антикорупційного бюро, реформування правоохоронних органів, запровадження електронного декларування доходів і витрат державних службовців тощо. Не залишиться без змін і державна сфера управління – обіцяній децентралізації із передачею на місця багатьох повноважень, таких як фіскальні, податкові – бути.

- Це лише основні ініціативи. І треба розуміти, що 2015 рік буде непростим. Усім українцям: і владі, і бізнесу, і простим людям доведеться вчитися заощаджувати, лише тоді зможемо повторити досвід розвитку економік європейських країн.

Наразі завдання №1 перед владою усіх рівнів – формування бюджету на наступний рік. Доки не готовий головний фінансовий документ для всієї країни, із відповідною підготовчою роботою на місцях доводиться поки що зачекати. Але вже зараз зрозуміло, що у Державному бюджеті своє практичне відображення знайде програма дій Уряду, що слугуватиме відповідними параметрами для формування місцевих бюджетів

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (16.12.2014)
Переглядів: 371 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: