Вітаю Вас Гість!
Субота, 04.05.2024, 03:48
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Семінар - тренінг "Підготовка мікропроектної пропозиції"

       Семінар – тренінг «Підготовка мікропроектної пропозиції» у Ново бузькому районі 

     В вересні 2014 року Новобузький район прийняв участь та визнаний переможцем у конкурсі ЄС ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – фаза ІІІ». До конкурсної комісії направлені заявки 8 сільських територіальних громад нашого району, переможцями визнано Березнегуватську, Вільнозапорізьку, Новохристофорівську та Новоюріївські сільські ради. В даних громадах у грудні 2014 року створено та зареєстровано громадські об’єднання для вирішення соціально-економічних проблем громад.

            З метою своєчасного виконання завдань проекту 12.05.2015 року відбувся районний семінар – тренінг «Підготовка мікропроектної пропозиції». Основна мета Проекту – сприяти сталому соціально-економічному розвитку на місцевому рівні шляхом зміцнення спільного управління та заохочення громадських ініціатив. Діяльність проекту МРГ спрямовано на відновлення базової соціальної та комунальної інфраструктури в таких пріоритетних сферах діяльності громад, як енергоефективність, охорона здоров’я, охорона навколишнього середовища, водопостачання спільно з розвитком малого аграрного бізнесу.

            Відкрила семінар-тренінг перший заступник голови райдержадміністрації Н.Завальнюк, яка привітала всіх з участю у заході та можливістю вирішити частину проблем громад району шляхом залучення коштів інвесторів, а саме країн-членів ЄС, а також представила  координатора Проекту Анну Бєлявську. Участь у роботі семінару – тренінгу взяв голова районної ради Юрій Бондар та керівники установ, голови сільських рад, голови та секретарі громадських об’єднань, ініціативні мешканці громад – переможців.

            Анна Бєлявська представила слухачам презентаційні матеріали з питань  підготовки мікропроектних пропозицій та надала відповіді на всі питання, які виникали під час проведення семінару-тренінгу. Слухачам надано матеріали, які нададуть можливість своєчасно та повноцінно підготувати попередні документи для впровадження мікропроектів сільських територіальних громад.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (12.05.2015)
Переглядів: 445 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: