Вітаю Вас Гість!
Середа, 17.07.2024, 01:01
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

«Роз’яснення приорітетних питань державної політики»

23.07.2013 року з метою роз’яснення приорітетних питань державної політики голова РДА Сербін В.М провів нараду з керівниками структурних підрозділів РДА, міськими, та сільськими головами. Участь  у нараді взяла голова Терзієва В.Г. В ході наради були розглянуті питання:

1. Про хід виконання дохідної частини районного бюджету .

2. Про стан виконання адміністративних покарань, громадянами.

3. Про стан підготовки та проведення заходів до дня Державного Прапору, та Дня незалежності України.

По першому питанню виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Крикун І.Г. якапідвела підсумки виконання міських бюджетів за перше півріччя2013 року. Голова РДА Сербін В.М звернув увагу міського та сільських голів на обов’язкові розрахунки орендарів за паї, та запропонував на засіданні колегії РДА прозвітувати про проведену роботу.

Виступила на нараді начальник реєстраційної служби районного управління юстиції Альбертін О.В, яка розповіла про роботу реєстраційної служби та умови реєстрації права власності на нерухоме майно і земельні ділянки.

Виступила на засіданні завідуюча сектором з питань оборонної та мобілізаційної роботи, та зв’язків з правоохоронними органми Лашкова В.В. Валентина Володимирівна зробила детальний аналіз виконання покарань громадян відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 19.03.2013 року «Порядок виконання адміністративних стягнень у вигляді громадських робіт», та спільного наказу Державного департаменту України з питань виконання покарань та Міністерства внутрішніх справ України від 19.12.2003року «Інструкція про порядок виконання покарань, не повязаних з позбавленням волі, та здійснення контролю щодо засуджених осіб» Голова районної ради Терзієва В.Г внесла пропозицю, щодо контролю за роботами яку виконують.

Завідуюча сектором з питань внутрішньої політики РДА Висоцька Н.О, проінформувала присутніх про заходи з відзначення в Новобузькому районні Дня державного Прапора України та 22-ї річниці незалежності України. Також було вказано про необхідність проведення святкових заходів в усіх територіальних громадх з обов’язковим використанням державної символіки.

 

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (24.07.2013)
Переглядів: 363 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: