Вітаю Вас Гість!
Середа, 17.07.2024, 01:26
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Робоча поїздка М.Романчука до Новобужжя

Робоча  поїздка Миколи Романчука до Ново бузького району.

 27 листопада  перший заступник голови облдержадміністрації М.Романчук відвідав Новобузький район з робочим візитом. Микола Павлович провів прийом громадян з особистих питань.  Основне питання ,яке тривожить новобужан ,стосувалось  землі,  переукладення договорів оренди, виділення земельних ділянок тощо.  Ці питання призвели до конфліктної ситуації в районі.  Перший заступник голови ОДА  звернув увагу , що питання землі ще не до кінця вивчені на законодавчому рівні, тому надав  компетентні роз’яснення  та  доручив відповідним спеціалістам  вирішити  питання в законодавчому полі.  Також жителі  району  звернулись до  представника обласної влади з рядом інших  питань:  забезпечення дотримання температурного режиму в загальноосвітніх закладах району;   посприяти у здійсненні перерахунку коштів установою Держказначейства на проведення робіт по капітальному  ремонту ділянки водопроводу високого тиску до с. Березнегуватське;  адресна передача автомобіля ГАЗ – 66 для використання Збройними Силами України в зону проведення АТО.  Микола Павлович не залишив поза увагою жодного звернення.

   В ході зустрічі з  адміністративно – господарським активом району ,  перший заступник голови облдержадміністрації  обговорив з присутніми соціально – економічне становище району за 9 місяців п.р. та  суспільно – політичну ситуацію в державі та регіоні. Запевнив , що обласна влада все робить і робитиме, аби регіон жив спокійно і люди працювали на розвиток  регіону. Подякував  усім, хто причетний ,за  надання допомоги  армії та військовослужбовцям «зібрано близько 50 млн. грн.. з  бізнесу Миколаївщини . Дякую усім за розуміння і підтримку армії. Ми об’єднали народ і армію». Зупинився  керманич області на питаннях розвитку сільського господарства , промисловості, розвитку море господарського комплексу,  капітального будівництва, виплати заробітної плати, пенсій, стипендій.»Адміністрація області все робить для того, щоб люди проживали спокійно, працювали комфортно, стабільно отримували заробітну плату».

   «Саме найдорожче  - це людське життя, найбагатша – наша земля, тому ми повинні  цінити і поважати один одного, берегти свою землю і працювати разом на благо нашої неньки України», - завершив свою зустріч  перший заступник губернатора М.Романчук.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (27.11.2014)
Переглядів: 390 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: