Вітаю Вас Гість!
Середа, 17.07.2024, 01:35
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Революція Гідності змінила свідомість кожного із нас

Революція Гідності змінила свідомість кожного із нас

 Такі слова 21 листопада  голова райдержадміністрації С.Іванов висловив під час проведення мітингу з нагоди відзначення Дня Гідності і Свободи. Участь в урочистостях взяли  голова районної ради Бондар Ю.М.. міський голова , трудові колективи  організацій та установ, громадськість  району  .

Рік тому український народ піднявся з колін, щоб відстоювати право на європейське майбутнє. Революція Гідності змінила свідомість кожного з нас. Саме тоді на Майданах, протистоячи свавіллю та беззаконню, борючись за демократичні цінності та інтереси України, ми вперше відчули себе могутньою нацією –  українцями. Такий зміст  був у  висловлюваннях виступаючих : Репіхович О.С., Лущенка В.В.,Язловіцького О.М.

Щиро вірю в  гарне майбутнє України. « Часто думаю: Небесна Сотня , яка полягла на Майдані, спостерігає за нашими діями, щоб ми виправдали їхню немарну смерть і змінили  життя на краще. Саме цього прагнули люди – жити в мирній країні і без тиранів»-   мовив  очільник району. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблої Небесної Сотні .  Керівники району, міста, громадськість  поклали квіти до  барельєфа Т.Шевченка

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (21.11.2014)
Переглядів: 394 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: