Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 22:57
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

"Завдання влади - забезпечити гідні умови розвитку дітей з обмеженими можливостями",- Микола Круглов

"Завдання влади - забезпечити гідні умови розвитку дітей з обмеженими можливостями",- Микола Круглов

11 липня відбулася зустріч голови облдержадміністрації Миколи Круглова з керівниками державних та комунальних ЗМІ.

 

На зустрічі були підняті теми реформування комунальних ЗМІ, впровадження цифрового мовлення та проблеми та перспективи відновлення мережі проводового мовлення у Миколаївській області, а також питання фінансування комунальних ЗМІ, організації переплати на районні та міські видання, питання оперативного та об’єктивного інформування громадян з актуальних питань суспільно-політичного та соціально-економічного розвитку регіонів.

Відповідаючи на питання журналістів, губернатор області зазначив, що  наразі першочерговим завданням місцевої влади є реалізації соціальних ініціатив Президента «Діти-майбутнє України».

 

Голова облдержадміністрації запевнив, що такої кількості дитячих майданчиків в Миколаївській області не було ніколи. Окремо Микола Круглов зупинився і на роботі влади, спрямованої на створення умов для дітей з обмеженими можливостями. Зараз в Миколаївській області діє 4 центри реабілітації, і наша область була першою, де був відкритий центр реабілітації з можливістю цілодобового перебування дітей. Сьогодні Миколаївській державний комплекс соціальної реабілітації дітей-інвалідів є одним з найкращих в країні. Високий рівень умов перебування дітей та якість медичного обслуговування в комплексі реабілітації відмітив і Президент України під час останнього візиту до області. 

 

Першочерговим завданням влади є забезпечення дітям гідних умов для розвитку та допомога їх батькам у вихованні. Зараз проводиться аудит дошкільних та шкільних закладів області, аналіз демографічних показників районів, що дасть можливість організувати систему навчальних закладів, спираючись на реальні факти та раціонально використовувати ресурси соціальної сфери. Все це обумовлено реалізацією нових соціальних ініціатив Президента України.

 

Наразі влада  ставить завдання до кінця 2014 року забезпечити відвідування дошкільних навчальних закладів не менше 85% дітей віком від 3 до 7 років

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (12.07.2013)
Переглядів: 431 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: