Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 23:40
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Привітати дітлахів з Днем Святого Миколая завітав народний депута України А.Вадатурський

Привітати дітлахів з Днем Святого Миколая завітав народний депутат України А.Вадатурський

    Напередодні Дня Святого Миколая Новобужжя відвідав   народний депутат України А.Вадатурський. Молодий політик разом з головою райдержадміністрації Сергієм Івановим  зустрівся з вихованцями  центру ранньої реабілітації для дітей – інвалідів та  вихованцями  ДНЗ  «Малятко» і «Чебурашка».  Андрій Олексійович  привітав малят зі святом і вручив  солодощі. Побажав  щоб  чарівник завжди приносив дітям тільки радість і подарунки. Педагогічним колективам  побажав миру,  наснаги, віри у майбутнє і  виховувати справжніх патріотів України.

  Також А.Вадатурський зустрівся з виборцями у приміщенні районної ради. Представив присутнім  Програму Уряду, висловив свою позицію, своє бачення наповнення Державного  бюджету.  Розповів про роботу над коаліційною угодою у парламенті та роботі у  депутатських профільних  комітетах.Сам Вадатурський буде відстоювати інтереси Миколаївщини в комітеті ВРУ з  питань аграрної політики та земельних відносин."Я роблю ставку саме на цей напрямок.У нас аграрна компанія, аграрна країна і аграрний округ. Результат роботи комітету буде залежати від людей і я вважаю, що якщо щось робити,то починати  потрібно із серйозних позицій.Тим більше є цілий ряд проектів і пропозицій у цій галузі"

    Присутні досить жваво  обговорили питання Програми Уряду, звернули увагу на  негативні сторони та  висловили свої зауваження. Так, студентів цікавило питання  відміни  виплати стипендій і як жити студентам , коли  батьки отримують  мізер або взагалі безробітні. А. Вадатурський пояснив « це нормальна практика у європейських країнах. Навчатись будуть тільки ті, хто дійсно хоче і може, а інші повинні не  випрошувати оцінки для стипендії, а іти працювати.  Наша країна займає одне з перших місць по  спеціалістах з вищою освітою, але вони не є професіоналами»

 Представників громади хвилювали питання   відміни харчування у лікарнях та школах, скорочення  соціальних виплат, збільшення податків, тощо.  Не  обминули   і питання   реалізації Закону України «Про очищення влади», фіксованої  оплати при обробітку землі, легалізації зайнятості  одноосібників, узаконення цивільно – правових договорів та врегулювання виплати заробітної плати та податків за трудовими відносинами, сплати за використання надр.  Політик  подякував за  критику,  пропозиції, пообіцяв   відвідувати  райони  один раз на місяць і перейматися нагальними проблемами громадян.

     В цей же день  А.Вадатурський зустрівся з  пікетувальниками, які  провели акцію протесту біля філії ПАТ «Миколаївобленерго». Активісти  вимагали  справедливого графіку відключення електроенергії у Ново бузькому районі.  Вислухавши вимоги пікетувальників ,  депутат  запропонував вибрати групу активістів і  зустрітись у суботу 20 грудня  на нараді у першого заступника голови облдержадміністрації М.Романчука по даному питанню .

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (18.12.2014)
Переглядів: 446 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: