Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 17:25
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Приміщення для воїнів - інтернаціоналістів

    Сергій Іванов посприяв громадській організації   воїнів -  інтернаціоналістів у наданні приміщення для потреб ветеранів афганської війни

    11 лютого голова райдержадміністрації Сергій Іванов провів зустріч з ветеранами – афганцями з питання надання громадській організації  воїнів – інтернаціоналістів та учасників бойових дій на території інших держав  власного приміщення.  Очільник району  разом з  членами ветеранської організації відвідали приміщення , яке  орган виконавчої влади надає для користування. Це дві кімнати у приміщенні кінотеатру «Інгул». Кімнати забезпечені  засобами зв’язку, зроблено косметичний ремонт.

 Голова  громадської організації  воїнів – інтернаціоналістів  Геннадій  Попович  та його заступник  Копійка  Микола  Анатолійович  зауважили, що  уже 26 років вони  просили у    минулих керівників району свого приміщення , але ніхто  так і не надав його. І лише  Сергій Вікторович  відразу відреагував на звернення воїнів – афганців. І запропонував приміщення, і сам  обстежив , які  там будуть умови для  перебування.

   «Допомогти  учасникам бойових дій, ветеранам – афганцям – це  обов’язок влади . Історія війни в Республіці Афганістан , інших локальних конфліктах – це нагадування нам про ваш подвиг, патріотизм,  самовідданість. Зустрічайтесь,  обговорюйте свої проблеми, виховуйте молодь , організовуйте виставки , - тепер уже є де вам збиратись. І   ми  завжди   допоможемо».

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (11.02.2015)
Переглядів: 417 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: