Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 21:20
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

«Представники малого та середнього бізнесу Хорватії мають зацікавленість у співпраці з нашими підприємцями», - Г.Ніколенко

«Представники малого та середнього бізнесу Хорватії мають зацікавленість у співпраці з нашими підприємцями», - Г.Ніколенко

 Делегація Миколаївської області, яка нещодавно побувала з робочою поїздкою у Карловачкій жупанії Республіки Хорватія, восени чекає на візит-відповідь з боку хорватів під час якого буде презентовано перші спільні проекти та напрацювання, які на сьогодні вже існують між Миколаївською областю та Карловачкою жупанією.

 Про це 3 липня в прямому ефірі телеканалу «Миколаїв» розповів телеглядачам Геннадій Ніколенко.

 За його словами, у 2011 році до керівництва області звернувся Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Хорватія Олександр Левченко з тим, що співпрацювати з Миколаївською областю хочуть окремі Хорватські адміністративно-територіальні одиниці, зокрема, Карлавачка жупанія. Минулого року пан жупан Іван Вучич з робочим візитом  відвідав нашу область, цього року делегація з представників малого та середнього бізнесу, торгово-промислової палати та представників органів державної влади та місцевого самоврядування Миколаївської області у відповідь відвідала Республіку Хорватію та ознайомилася із торгово-промисловим потенціалом Карловачкої жупанії.

 Крім того, Геннадій Ніколенко  розповів телеглядачам про те, що учасники поїздки також відвідали і ряд інших підприємств, установ та організацій Республіки Хорватія, які займаються виготовленням меблів, сантехніки, енергетичного обладнання тощо. Під час свого візиту делегація Миколаївської області  провела переговори із Карловачкою господарчою коморою, а також  зустрілася із представниками  Палати ремесел, яка займається питаннями малого та середнього бізнесу.

 За його словами, ряд підприємців Республіки Хорватія висловили зацікавленість у співпраці із підприємствами Миколаївської області, зокрема, в питаннях альтернативної енергетики, тому що вищим керівництвом їхньої держави поставлено завдання по 20% скороченню споживання природних ресурсів та носіїв енергії. Крім того, Миколаївщина зараз працює на виконання доручення Президента України по скороченню споживання природнього газу за рахунок розвитку альтернативних джерел енергії.

 «У виробництві альтернативної енергетики Миколаївська область  є однією із кращих в Україні, тому я думаю, що в цьому питанні співпраця із нашими іноземними партнерами буде плідною», - наголосив представник обласної влади.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (05.07.2013)
Переглядів: 427 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: