Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 13:33
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Повернись живим

Патріотичний  захід  «Повернись  живим»

    Під такою назвою в Шевченківській сільській бібліотеці-філії пройшла година мужності. На заході були присутні сільський голова М.М. Плюта, соціальний працівник Шевченківської сільської ради І.А. Колоскова та жителі громади. Тут же була органі-зована зустріч з учасниками АТО Хоменком Володимиром Сергійовичем та Синеньким Василем Васильовичем. В зв’язку з тим, що В.В. Синенький не зміг бути присутнім особисто на заході, з ним була проведена телефонна конференція, а його батьки привезли нам фотоматеріали буднів наших військових в АТО.

     Сільський голова Михайло  Плюта вітав хлопців з поверненням до рідних домівок, давав настанови до подальшого життя,  зичив  добра  та  миру.

 «Ви – наші захисники, ми вам вдячні за  наше мирне сьогодення.  Вірю -  скоро настане мирне життя  і ви повернетесь до своїх домівок,  роботи, відпочинку»,- запевнив сільський голова.

   Ірина  Колоскова  декламувала гарні вірші. З розповідей наших хлопців ми  дізналися,  що  вони  обидва знаходилися у  Маріуполі, тільки в різних місцях. Василь – охороняв склади боєприпасів в аеропорту, а Володимир – ніс службу  на  блокпосту.  хлопці просили багато про воєнні дії їх не розпитувати.   Зараз  наші  герої  знову  на військовій службі.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (19.03.2015)
Переглядів: 509 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: