Вітаю Вас Гість!
Середа, 17.07.2024, 00:32
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Посіяне добро проросте добрими справами

ПОСІЯНЕ ДОБРО ПРОРОСТЕ НОВИМИ ДОБРИМИ СПРАВАМИ

У вечері, напередодні свята Святого Миколая, до Ганнівського пришкільного інтернату завітали гості. Їх дружні стосунки з вихованцями випробовані роками і почалися ще з моменту заснування закладу. Підростали і змінювалися вихованці, але незмінною залишалася взаємна довіра і розуміння необхідності постійного взаємозв’язку.

Ось і зараз в інтернаті навчаються діти, що потрапили у складні життєві обставини з шести територіальних громад району. Найбільше дітей з території міської ради – 7 чоловік, троє дітей з Новополтавки, двоє з Розанівки, по одному з Березнегуватого, Баратівки та Вільного Запоріжжя.

У кожної дитини своя нелегка історія життя і причини тимчасового перебування в інтернаті. Важливо, що директор Т.І. Гусарова та педагогічний колектив нерозривно зв’язали себе з дітьми почуттям відповідальності за їх життя, розумінням, що саме вони закладають у душі дітей не лише знання предметів, але й основи моралі та відносин між людьми.

Спілкуючись з дітьми, гості розповіли про себе, згадали про своє дитинство і почуття, яке виникало у них в очікуванні свята Святого Миколая. Поцікавилися у кожного вихованця його улюбленими предметами та успіхами у навчанні, вибором майбутньої професії та тим, які новорічні подарунки попросили у Діда Мороза. Та побажали дітям  миру, спокою, віри у завтрашній день.

 « Щоб ви жили у мирній, суверенній  країні. Мали можливість  навчатися і працювати на благо рідної держави  і пишатися тим, що ви – українці»

Спочатку стримані і зніяковілі від уваги до них, діти  скоро розкуто і весело розповіли гостям про свої мрії, захоплення і бажання. Із чотирнадцяти вихованців, дванадцять хлопчиків - любителі футболу та тенісу. Тож звичайно у них найулюбленіший урок – фізичне виховання. З влучних жартів дітей сміялися всі: і самі жартівники, і гості, і педагоги. Традиційне фото на згадку передало емоційну атмосферу зустрічі.

Серед подарунків з якими приїхали гості, діти знайшли солодощі та фрукти, продукти до святкового столу, столові набори посуду та постільні комплекти для кожного вихованця. Не забули гості і про засоби гігієни та миючі засоби, яких заклад потребує щодня аби підтримувати необхідні санітарно – гігієнічні умови.

Серед гостей: С.А.Сербіна – заступник керівника ПОСП «Красна Баштанка», С.В.Шашкєєва, С.В.Струц та А.А.Загляда – приватні підприємці з Нового Бугу, О.М.Рожновська – головний спеціаліст міської ради з питань роботи з молоддю, В.Я.Остапенко –директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, колишній керівник пришкільного інтернату та В.Г.Терзієва – депутат районної ради, яка була ініціатором створення закладу, ознайомилися з умовами навчання та проживання дітей, поцікавилися співпрацею школи та дитячого садка. Світлі, охайні класи і коридори, спальні та їдальня – справа рук педагогів та обслуговуючого персоналу школи. У всьому відчувається дбайлива рука господарки і не лише естетичний смак, а й любов до своєї справи, бажання зробити все якнайкраще.

Зустріч і все побачене сколихнуло у гостей найкращі людські почуття і бажання творити добро. Адже посіяне добро проросте новими добрими справами.           

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (23.12.2014)
Переглядів: 423 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: