Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 19:43
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Питання мобілізація - справа національної безпеки

Сергій Іванов: « Питання мобілізації – справа національної безпеки»

 27 січня відбулось спільне  засідання Президії районних організацій ветеранів війни і праці та інвалідів за участі  голови  та першого заступника  голови райдержадміністрації, т.в.о. начальника управління  агропромислового розвитку та начальника відділу статистики.

   Члени Президії заслухали  доповідь першого заступника голови райдержадміністрації  Наталії Завальнюк, яка доповіла присутнім  про підсумки  роботи соціально – економічного становища району за 2014 рік та  ознайомила з перспективами  на 2015 рік.

 Голова райдержадміністрації Сергій Іванов   проінформував про  виконання Указу Президента України «Про  часткову мобілізацію»

«Проведення чергової хвилі часткової мобілізації – першочергове завдання в умовах загрози територіальній цілісності та національній безпеці, що постала перед українською державою та її громадянами. Вона здійснюється задля підтримання бойової готовності Збройних Сил та інших військових формувань України. І провести її ми повинні на найвищому рівні. Це питання вимагає від кожного з нас відповідальності та стовідсоткової віддачі під час виконання завдань державної ваги», – підкреслив у ході засідання районної Президії  громадської організації ветеранів війни і праці та інвалідів  голова райдержадміністрації Сергій Іванов

Очільник району доручив військкоматам забезпечити своєчасне оповіщення і прибуття до пунктів збору громадян, які призиваються на військову службу, а також разом з правоохоронними органами вжити передбачених законодавством заходів до осіб, котрі ухиляються від призову.

«Для ефективного виконання завдань, поставлених керівництвом держави, необхідно створити штаби оповіщення, пункти попереднього збору військовозобов’язаних. Спільно з органами місцевого самоврядування в установленому порядку забезпечте тимчасове залучення техніки підприємств, установ, організацій для потреб української армії в умовах військових дій», – зауважив Сергій Іванов

Особлива увага має бути приділена роботі військово-лікарських комісій та належному медичному обстеженню військовозобов’язаних.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (28.01.2015)
Переглядів: 435 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: