Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 23:50
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Підтримка на відстані

Підтримка на відстані

  В  НАШ  ЧАС,  коли  батьки  проводжають своїх дітей на війну, а діти ― батьків, нічого страшнішого немає за людську байдужість, яка вбиває віру і надію у будь-що. Вона може зруйнувати те, що будувалося дуже довго. і особливо зараз, в тяжку годину нашої країни,ми просто не маємо права бути байдужими,  знаючи,  що  нашим  солдатам, там на Сході, дуже важко. Ми можемо весь час підтримувати їх і морально, і матеріально. Маючи  добрі  серця,  люди  простягають руку  допомоги українським воїнам. Зокрема, волонтерські загони Новобузької ЗОШ №1 долучилися до збору медикаментів для випускників школи, які на даний момент є учасниками АТО. Також учні взяли участь у проекті  «Дитячий  оберіг  для  воїна». Завданням  проекту  була  підтримка солдатів  тематичними  малюнками  і сувенірами, які діти робили власноруч. Такі подарунки, виготовлені з дитячою щирістю, підбадьорюють наших захисників, мотивуючи їх до захисту рідної землі, на якій живуть діти, що думають про них.

  Дуже  зворушливими виявилися листи,  котрі  писали  учні  школи  пораненим солдатам. Кожен з нас хотів написати щось  особливе, аби висловити воїнам вдячність за мужність і самопожертву.  «Я бажаю Вам скорішого одужання. Сподіваюся, що Ви скороповернетесядодому до сім’ї  і все у Вас буде добре!».«Я сподіваюся на те, що ваші зусилля не будуть марними і ви зможете спокійно жити на нашій вільній землі! Пам’ятайте, ви не одні! Україна з вами! Слава вам, герої нашої України!». Такі прості рядки, написані дітьми, можуть розчулити навіть мужніх чоловіків. Кожен лист наповнений щирими словами підтримки і розуміння, спорідненості та вдячності.  Старші учні школи №1 ― свідомі громадяни своєї країни, і вони окремо захотіли подякувати солдатам і порадувати їх чимось цікавим.  Тому вони зняли патріотичне відео,яке  повинно вселити в серця сотень  захисників віру, що вони  повинні повернутисяживими.  Також рій «ШОН» ЗОШ №1 продемонстрував  свої  вміння  у  воєнній підготовці на обласному етапі Всеукраїнської гри «Сокіл-Джура». Хлопці та дівчата цієї команди показали свої навички з фізичної підготовки (стрільби, бігу), інтелектуальні здібності (знання історії своєї країни) та прославили наш Новобузький край. Тож хочеться сказати, що нашим воїнам є за що і за кого воювати. Їх зусилля подолати ворога не марні, бо українська  земля  зрощує  справжніх патріотів, розумних і сильних людей, котрі  зможуть  відстоювати  інтереси своєї держави.

  За будь-яких обставин ми зможемо  вистояти, перемогти та з гордістю заявити, що ми ― сильний народ, ми ― українці, і наша Україна Єдина, це наша душа, а душу ми не продаємо.  І більше ніяка війна не затьмарить життя на нашій землі! Перемога у наших руках, бо з нами Бог і Україна!       

 

 

                                                                                                   А.Стожук,учениця 11 класу

                                                                                                   Ново бузької ЗОШ №1

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (16.12.2014)
Переглядів: 383 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: