Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 20:57
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Підтримка малого та середнього бізнесу – важливий напрям державної політики

Підтримка малого та середнього бізнесу – важливий напрям державної політики

 З метою виконання доручень і завдань Президента України щодо розвитку малого та середнього бізнесу відбулось засідання регіональної ради підприємців при облдержадміністрації.

 У засіданні взяли участь члени ради підприємців, запрошені суб’єкти підприємницької діяльності, заступник начальника головного управління Міндоходів у Миколаївській області Кущенко О.В., голова Миколаївської обласної профспілкової організації Всеукраїнської професійної спілки працівників малого та середнього бізнесу «Єднання» Герасимчук О.А., працівники департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації.

 Зокрема, було розглянуто питання щодо випадків відмов податковими органами області у видачі ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами та реєстрації нових книг доходів і витрат доки суб’єкт підприємницької діяльності не придбає новий або не модернізує діючий РРО для передачі звітів  в електронному виді.

 Для того, щоб підприємці мали змогу вирішити свої нагальні проблеми при   головному управлінні Міндоходів у Миколаївській області створено та функціонує «гаряча лінія», а також представникам бізнесу з усіх питань можна звернутися до прес-центру установи.

 Роз’яснювальна компанія щодо роботи Міндоходів постійно ведеться у всіх ЗМІ та відбувається постійний діалог з представниками бізнесу в частині моніторингу проблемних питань, щодо податкового законодавства та шляхів їх вирішення.  

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (04.07.2013)
Переглядів: 371 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: