Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 15:53
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Патріотична акція "Ми - патріоти"

Патріотична акція « Ми – патріоти» проведена у загальноосвітній  школи №9 міста Нового Бугу


 Голова  Ново бузької районної ради Юрій Бондар відвідав  міську загальноосвітню школу № 9 І-ІІ ступенів , де взяв участь у  патріотичній акції «Вітчизни своєї достойні!». Учні школи запросили  на проведення акції учасників  АТО, які є випускниками  школи .

На початку урочистого заходу  звучали тематичні українські пісні, учні і присутні одягнені у  національні українські костюми.


В словах  ведучих було наголошено на тому, що ще рік тому ми не приділяли великої уваги словам «Слава Україні – Героям Слава», а зараз ці слова набули важливого, особливого змісту.
Бо зараз ми як ніколи розуміємо,кому ці слова адресовані,і ні в кого немає сумнівів,що ці герої – це хлопці, що зі зброєю в руках захищають  східний кордон України,це лікарі які повертають поранених в АТО з того світу, це волонтери на плечах яких тримається наша армія, це сотні небайдужих наших співвітчизників.

Це патріоти, котрі у найважливішу мить для нашої держави, об’єдналися всі разом і стали на захист своєї Батьківщини. Пам’яті сотень українських синів, які загинули героїчною смертю у страшні часи сьогодення за мир в країні приурочувалась тематична хвилина мовчання
Звертаючись до учительської та  батьківської  громади, голова районної ради  Бондар Юрій зазначив, що нині держава переживає чи не найбільш драматичний період свого розвитку, та водночас життя рухається вперед, і вчителі, працюючи з дітьми, як ніхто, розуміють це.
   Голова районної ради також зауважив, що керівництво держави докладає максимум зусиль, аби забезпечити мир в Україні. Та разом з тим той нестабільний стан, який є на сьогодні, - наслідок дії сторонніх сил, які мають за мету якщо не військовими, то економічними методами здолати Україну. «Ми повинні це дуже добре розуміти. А водночас працювати, розвивати економіку, створювати робочі місця. Ми повинні бути патріотами, повинні єднатися, тому що в єдності - велика сила», - наголосив Юрій Бондар.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (05.03.2015)
Переглядів: 442 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: