Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 22:10
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Органи влади мають сприяти військоматам у проведенні мобілізації

Органи влади мають сприяти військоматам у проведенні мобілізації

Таке доручення дав голова райдержадміністрації  Сергій Іванов у ході розширеної наради з керівниками   сільськогосподарських  підприємств,   приватними підприємцями, міським та сільськими головами, силовими структурами району.

«Президент України Петро ПОРОШЕНКО наголошує на важливості ефективного проведення мобілізації. Сьогодні назріла необхідність заміни тих хлопців, які вже майже рік служать у війську, виконують завдання в зоні АТО. Серед них є і наші земляки. Для кожного з нас сприяння мобілізації – відповідальне завдання, а тому ми повинні виконувати його разом», – наголосив очільник Новобужжя.

 «Керівники установ, сільськогосподарських підприємств, міський та сільські голови мають сприяти забезпеченню військовослужбовців Новобужжя всім необхідним. Волонтери готові допомогти нам у цьому питанні. Треба лише чітко говорити їм, що потрібно: одяг, амуніція, інвентар, продукти харчування  чи інші речі. І не треба ховатися за таємницю, особливо там, де її немає», – зауважив посадовець.

Він доручив  завідувачу сектору  по зв’язках з правоохоронними органами,  питань мобілізаційної та оборонної роботи апарату райдержадміністрації, міському та сільським головам тримати на жорсткому контролі всі питання з організації допомоги військкоматам у проведенні мобілізаційних заходів, зокрема, за необхідності, надавати автотранспорт для оповіщення військовозобов’язаних і вручення повісток. Всім керівникам району доведено  мобілізаційні завдання.

Особливу увагу Сергій Іванов звернув на необхідність налагодження ефективної співпраці між владою, військкоматами, органами внутрішніх справ та волонтерами.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (21.01.2015)
Переглядів: 481 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: