Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 21:37
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Одним з важливих напрямів державної політики – є створення сприятливих умов для розвитку підприємництва

Одним з важливих напрямів державної політики – є створення сприятливих умов для розвитку підприємництва

 Сьогодні Президент України В.Ф.Янукович послідовно проводить політику, спрямовану на усунення надмірного державного регулювання господарської діяльності та спрощення процедур реєстрації підприємницької діяльності. Серед дієвих заходів – розбудова мережі центрів надання адміністративних послуг.

 Сьогодні на Миколаївщині діють відповідні центри в усіх містах обласного значення -  Миколаїв, Первомайськ, Южноукраїнськ, Вознесенськ, Очаків та в Очаківському району. Активна підготовка до їх відкриття ведеться в усіх районних центрах області.

 У центрах надання адміністративних послуг громадяни, підприємці та суб’єкти господарювання можуть здійснити реєстраційні процедури та оформити документи дозвільного характеру, подати будь-які заяви, скарги та пропозиції, одержати на них належні відповіді, записатись на прийом до керівництва міста, району, отримати бізнес-консультації тощо.

 З метою з′ясування ефективності роботи відповідних центрів, якості послуг, які надаються населенню, підприємцям заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації В.М.Рукоманов відвідав центр надання адміністративних послуг у м. Вознесенськ, який було відкрито рівно рік тому.

 Спілкуючись з працівниками та відвідувачами центру Вячеслав Михайлович наголосив на важливості створення зручних умов для отримання послуг громадянами, якості та оперативності їх надання компетентними працівниками.

 Близько 10 тисяч осіб звернулося до центру у м. Вознесенськ за отриманням послуг з питань реєстрації підприємницької діяльності, з земельних, житлових та інших питань, - поінформував Вознесеснький міський голова В.Д.Луков.

 Молода підприємець, яка відвідала центр з метою відкриття власного підприємства, наголосила, що дуже зручно працювати з державними реєстраторами на базі центру, вона отримала вичерпну консультацію і через три дні її підприємство буде зареєстровано.

 Протягом року роботи  відбулися у центрі і новації, зокрема відкрито філію центру у бібліотеці одного з мікрорайонів міста, де всі бажаючи можуть скористатися терміналом та отримати вичерпну інформацію щодо порядку надання будь-якої послуги.

 Активна робота з підготовки до відкриття подібного центру проводиться і Вознесенською райдержадміністрацією. Фактично центр наразі працює в режимі інформаційно-довідкового центру, а на повну силу запрацює вже у вересні ц.р.

 Голова Вознесенської райдержадміністрації Кучер О.Б. підкреслив: «Важливо на сьогодні реалізувати завдання Президента України по створенню центрів надання адміністративних послуг у всіх районах. Створення центру дасть змогу налагодити діалог між органами виконавчої влади і громадянами та суттєво пришвидшить отримання  населенням, зокрема, підприємцями району численних послуг».

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (10.07.2013)
Переглядів: 435 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: