Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 21:42
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Новобужани люблять свою рідну армію

Ново бужани люблять свою рідну армію

   Неподалік автовокзалу зупинились на короткий перепочинок військові. На них відразу звернули увагу прохожі. Хлопці радо відповідали на вітання. Усі вони були як на підбір: молоді, стрункі, по формі одягнені і по-військовому акуратні. Аж бачу  –  до  них  поспішають жінки які працюють в магазині «Продлюкс» – з цілою «горою» бутербродів і цигарками (де дінешся, хлопці палять…). Як же їм дякували, як усміхались у відповідь. І збоку приємно було спостерігати, як новобужани люблять свою рідну армію.

…Минула  якась  година  –  і до редакції зайшла уже знайома журналістам  солдатська  мама Н. Шевченко. Вона із теплотою розповіла про ще одну маленьку історію, яку особисто спостерігала там же, де зупинились військові. Виявляється, в той самий моментмимо їхав у справах підприємець В.В. Гаркавенко (його знають як власника  магазину  «У  дяді Васі»). Він зупинився і поцікавився  у  хлопців, з якою матеріальною базою вониїдуть на нове місце дислокації. І тут же попросив почекати, поки до них повернеться. Не минуло й півгодини, як Василь Васильович прибув з подарунком. Він віддав власну палатку, яку колись придбав, коли розпродували майно в одній військовій частині.

Побачивши,  що  привіз  підприємець,  військовий  командир кинувся  його  обіймати,  бо  й  не сподівався на поповнення майна та ще такого якісного.

…Слухаючи розповідь, я відразу згадала, як говорили волонтери, що  нашим  хлопцям  на  Донбасі доводилось спати в дитячих палатках. Люблять  люди  нашу  Армію, Україну.  І все  ж  хай  швидше наступить мир і благополуччя в державі і кожній родині.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (13.01.2015)
Переглядів: 382 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: