Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 13:24
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

Надання соціальної та медичної реабілітації героям АТО

Органи районної влади та Рада волонтерів об’єднують свої зусилля щодо  надання соціальної та медичної  реабілітації військовослужбовців , які повертаються із зони дій АТО

  Таке питання було обговорено  на засіданні  Ради волонтерів. Голова Ради волонтерів Маргарита Кулик  звернула увагу на організацію в області та нашому районі  медичного і соціального супроводу військовослужбовців , які повертаються  із зони  анти терористичної операції.

«Президент приділяє значну увагу соціальній адаптації учасників АТО. Це питання особисто контролює голова  облдержадміністрації. На сьогодні організація медичного супроводу бійців АТО – одне із пріоритетних завдань нашого управління», – підкреслив голова райдержадміністрації Сергій Іванов.

Заступник головного лікаря  районної центральної лікарні  Вікторія Баралюк зауважила, що «заклади охорони здоров’я області і району  зобов’язані надавати учасникам АТО безвідмовну першочергову та безкоштовну медичну допомогу.»

«Особливу увагу також приділяємо профілактичному огляду військовослужбовців, адже розуміємо, в яких складних умовах доводилося несли службу. На базі обласного діагностичного центру можна безкоштовно пройти клініко-лабораторне, ендоскопічне, флюорографічне та інші види обстежень. До послуг демобілізованих і госпіталь  для  учасників  та ветеранів війни.»

 За потреби військовослужбовцям також нададуть психологічну допомогу», – підкреслила начальник  управління соціального захисту Світлана Федунець.

Голова райдержадміністрації  Сергій Іванов наголошує на важливості підтримки демобілізованих військовослужбовців-учасників АТО, після їх повернення до мирного життя.«Маємо створити всі умови для українських героїв»

Районний військовий комісар Микола Первий звернув увагу на питання реєстрації та видачі посвідчень учасників АТО.

Очільник району  також звернув увагу присутніх , що рішенням сесії районної ради герої АТО частково на 50% звільнено  від сплати комунальних послуг та  забезпечено їх земельними ділянками.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (23.03.2015)
Переглядів: 483 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: