Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 23.04.2024, 20:09
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

на Новобужжі відзначили 19-у річницю Дня Конституції України

На Новобужжі відзначили 19-у річницю Дня Конституції України

26 червня  в районному будинку культури відбулись урочистості з нагоди відзначення 19-ї річниці Конституції України.

Участь в урочистостях взяли голова райдержадміністрації Сергій Іванов, голова районної ради Юрій Бондар, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, трудові колективи та громадськість Новобужжя.

Вітаючи присутніх, Сергій Іванов зазначив: «Сьогодні, напередодні визначної дати одного з найважливіших  державних свят, ми надзвичайно серйозно усвідомлюємо всю ту відповідальність, яка лежить на кожному з нас.  Нині Україна переживає доленосні часи, перед нами постали серйозні виклики: боротьба за територіальну цілісність та незалежність. В умовах фактичної війни ми впроваджуємо масштабні реформи, які стануть  надійним підґрунтям для євроінтеграційних процесів. Тому одним із актуальних питань сьогодення є внесення системних змін до Конституції України.

. Єдність, патріотизм та наполеглива праця допоможуть нам досягти поставленої мети – Україна буде сильною європейською державою з розвинутим місцевим самоврядуванням, заможними громадами, високим рівнем освіти, охорони здоров’я, культури, соціальних стандартів. Європа стане реальністю для українців.

          Нехай на цьому тернистому шляху нам вистачить волі, наснаги та віри у перемогу. Невичерпної життєвої енергії вам та подальших звершень в ім’я успішного майбутнього.»

В ході урочистостей за значний внесок у соціально – економічний, культурно – освітній розвиток  району,вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм кращих ново бужан було відзначено  Почесними грамотами  райдержадміністрації та районної ради  і квітами.

В рамках відзначення річниці Конституції України  керівниками району, представниками  громадськості були покладені квіти до  барельєфа Тараса Шевченка.

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (27.06.2015)
Переглядів: 593 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: