Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.07.2024, 15:56
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » РДА

На Новобужжі триває четверта хвиля мобілізації

На Новобужжі   триває четверта хвиля мобілізації

Привітати мобілізованих  бійців прийшли рідні та близькі їм люди, а також голова райдержадміністрації Сергій Іванов .

   Урочистий захід розпочали з хвилини мовчання в пам’ять про тих Героїв, які загинули на сході країни. Очільник району привітав новобранців та побажав достойно нести звання бійця та мужньо стояти на захисті українського народу.

    В свою чергу, голова райдержадміністрації   Сергій Іванов вкотре переконався, що народ і армія – єдині. Він зазначив, що більше  100 новобужан вже взяли участь у проведенні антитерористичної операції на сході країни, захищаючи рідну землю.

  Від імені районної адміністрації, від імені всіх жителів Новобужжя вклоняємося вам. Сьогодні ви покликані захищати усіх нас, ваших дітей, жінок, матерів та батьків. Ми віримо в те, що незабаром ми станемо ще більш міцнішими і сильнішими, і наш український народ буде вільний, держава – заможна. Слава Україні!», – сказав Сергій Вікторович.

Громадяни, призвані під час мобілізації, спочатку проходять навчання. На першому етапі – 10 діб – офіцери, сержанти і солдати здійснюють загальну військову, медичну, тактичну, вогневу та інженерну підготовку. На другому етапі – 26 діб – професійну підготовку за військовою спеціальністю. На третьому етапі – 15 діб – бойове злагодження у військовій частині за розподілом ,- пояснив районний військовий комісар Микола Перший.

 Сергій Іванов сподівається, що новобранці гідно виконуватимуть військовий обов’язок та захищатимуть територіальну цілісність України

Категорія: РДА | Додав: nbgrda (11.03.2015)
Переглядів: 478 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Сергей Александрович  
1
А пошол хоть один депутат с тех кто получил повестку в миськраде на видео которое было в интернете? или это была показуха как всегда...

Ім`я *:
Email *:
Код *: